Λουτσέσκου: «Οταν είναι πέναλτι, είναι πέναλτι» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Οταν είναι πέναλτι, είναι πέναλτι» (vid)

bet365

O κόουτς του ΠΑΟΚ διατηρεί πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών στο αποψινό ντέρμπι της Λεωφόρου και κυρίως για εκείνη του 85'.

Παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Πελίτο αλλά και του VAR διατηρεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου από το αποψινό (3/4) ντέρμπι της Λεωφόρου όπου ο ΠΑΟΚ έχασε 2-1 από τον Παναθηναϊκό. «Δεν μπορώ να σχολιάσω μόνο τα τελευταία 30 λεπτά. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτό που συνέβη με το VAR, αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι μας επηρέασε (σ.σ. για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου), χάσαμε το μυαλό μας. Δεν έπρεπε να συμβεί», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Είναι δικό μας το φταίξιμο που το αφήσαμε να μας επηρεάσει. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δεν είχαμε καλή αντίδραση σε κάποια σημεία και ίσως αυτό έφταιξε και έφερε την ήττα. Αλλά υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο. Oταν είναι πέναλτι, είναι πέναλτι. Μιλάω για τη φάση του 85’ (σ.σ. για χέρι του Χουάνκαρ)».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα