ΠΑΟΚ: Με Καντουρί και Ζαμπά-Α. Ζίβκοβιτς στα «φτερά» του ο «Δικέφαλος» (vid)

ΠΑΟΚ: Με Καντουρί και Ζαμπά-Α. Ζίβκοβιτς στα «φτερά» του ο «Δικέφαλος» (vid)

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, που θα έχει δίδυμο στα δύο άκρα της επίθεσης τους Λέο Ζαμπά και Άντρια Ζίβκοβιτς στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει τον ΠΑΟΚ με το γνωστό και αγαπημένο του «4-2-3-1» στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Interwetten Superleague.

O Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια (ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμπληρώνει 277 συμμετοχές και πιάνει στη δεύτερη θέση της λίστας των ξένων τον Μλάντεν Φούρτουλα).

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Τσιγγάρας και Κούρτιτς, με τον Καντουρί σε ρόλο επιτελικού μέσου, τους Ζαμπά και Α. Ζίβκοβιτς στα δύο άκρα, ενώ ο Άκπομ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα