Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο για αποθέωση η πρωταθλήτρια Κ19

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο για αποθέωση η πρωταθλήτρια Κ19

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο για αποθέωση η πρωταθλήτρια Κ19

bet365

Στη Λεωφόρο θα βρεθεί σήμερα η Κ19 του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:00 (Live Gazzetta, Cosmote Sport1HD) τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Offs. Στο γήπεδο θα βρίσκεται και η ομάδα της Κ19, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (1-0).

Στο ημίχρονο η Κ19 του «τριφυλλιού» θα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσει τον κόσμο και στη συνέχεια να αποθεωθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, η απονομή του τροπαίου δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (03/04), καθώς εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα