Ιωνικός - Βόλος: «Παγωμάρα» με Ρομέρο στη Νίκαια, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του

Newsroom
Ιωνικός - Βόλος: «Παγωμάρα» με Ρομέρο στη Νίκαια, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του

bet365

Ο Ρομέρο του Βόλου έπεσε με άσχημο τρόπο στο έδαφος, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, τις ανέκτησε μετά τις πρώτες βοήθειες που του έδωσαν και άπαντες στη Νίκαια, μετά την «παγωμάρα», άρχισαν να χειροκροτούν.

«Πάγωσαν» όλοι στη Νίκαια στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης Ιωνικός - Βόλος. Ο Ρομέρο έπεσε άσχημα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με χαρακτηριστικές χειρονομίες κάλεσαν για τις πρώτες βοήθειες, σε σημείο που να ζητήσουν απινιδωτή.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μαγνησίας μετά από λίγο κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Στο σημείο βρέθηκε και ο γιατρός του Ιωνικού, Χρήστος Δάρας, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Cosmote TV χρησιμοποίησε γλωσσοπίεστρο, ώστε να ανοίξει το στόμα του ο Ρομέρο και να αναπνεύσει ξανά.

3

Όλα κύλησαν ομαλά, ο 27χρονος πέρασε εκτός αγώνα με φορείο, αφού πρώτα του έδεσαν τον αυχένα, και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

2

Μετά από επτά λεπτά διακοπής, το παιχνίδι συνεχίστηκε εκ νέου.

Λίγο αργότερα ο Βόλος με ανακοίνωσή ενημέρωσε ότι ο Ρομέρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάστασή του:

«Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Φράνκο Ρομέρο μετά το σοβαρό τραυματισμό του που είχε ως αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να χάσει για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του.

Ο Ρομέρο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Δάρα για την άμεση παρέμβασή του».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα