G-Betting: PlayOuts με απόδοση στο 24,6

G-Betting G-Betting
G-Betting: PlayOuts με απόδοση στο 24,6
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Μετά το διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων, η δράση στη Superleague Ιnterwetten επιστρέφει, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκλειστικά τα τέσσερα παιχνίδια για τα Playouts.

Αφετηρία στις 16:00 στο «Αθανάσιος Διάκος», εκεί που η Λαμία, η οποία δεν έχει και πολλά περιθώρια, φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα του από τον Ιωνικό. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει, για διάφορους λόγους, στους Βύντρα, Σκόνδρα, Μαζουλουξή, Μανουσάκη, Ελευθεριάδη, Νινούα. Από την πλευρά του, ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει στον Τοράλ που αποθεραπεύτηκε εκτός έμειναν οι Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Μπαλογιάννης, Καστάνιος, Κοροβέσης, Επασί, Βάτερμαν.

λαμια

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της Λαμίας στο 2.20

Από τις 17:15, το ενδιαφέρον θα μοιραστεί με την Τρίπολη όπου ο τοπικός Αστέρας που είναι πρώτος στην βαθμολογία των PlayOuts και χωρίς ενδιαφέρον, υποδέχεται τον Ατρόμητο που θέλει να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει την διαφορά των 5 πόντων από την προτελευταία Λαμία. Οι Μπαράλες και Ιγκλέσιας, θα δώσουν το παρών για τους γηπεδούχους, ενώ εκτός πλάνων θα είναι οι Χριστόπουλος, Καπίγια και Άλβαρες. Ο Κόλμαν πήρε στην Τρίπολη τον Χατζηισαΐα, αλλά ο Ροτάριου κρίθηκε ανέτοιμος λόγω ενός τραυματισμού και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπεντινέλι.

ασ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.97.

Μία ώρα αργότερα, ο Ιωνικός που προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, φιλοξενεί τον Βόλο που έχει έναν βαθμό περισσότερο. Οι Νικαιώτες έχουν μόνο απουσία, αυτή του Ματσούκα, ενώ οι Βολιώτες ταξίδεψαν στην Αττική χωρίς τους τραυματίες Κότνικ, Τσοκάνης, Σοάρες, Ορός.

ιωψνι

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να μπει γκολ από το 30ο λεπτό και μετά στο 2.15.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό που θα ξεκινήσει στις 20:30 στην Ριζούπολη και ουσιαστικά είναι αδιάφορο, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης που είναι τελευταίος με 8 βαθμούς διαφορά από την Λαμία αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό που έχει 32 πόντους και δεν κινδυνεύει. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από το Παμβλίδη που αποτελεί παρελθόν και ο Βέρχουλστ μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε. Την ίδια ώρα, ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Μαλής, Τσιγγάρα, Χουχούμη, Βργκοτς.

απ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε νίκη του Παναιτωλικού στο 2.65

Oι προτάσεις της G-Betting

Λαμία-ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Ιωνικός-Βόλος

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting