Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Τυχερός που ο γιος μου είναι προπονητής του ΠΑΟΚ»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Τυχερός που ο γιος μου είναι προπονητής του ΠΑΟΚ»

Newsroom
Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Τυχερός που ο γιος μου είναι προπονητής του ΠΑΟΚ»

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, μίλησε για τον γιο του και την παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτό το διάστημα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται στη Ρουμανία, καθώς με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τα πάντα έχουν σταματήσει εκεί.

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ουκρανία, στην ήττα της εθνικής Ρουμανίας από την Ελλάδα, αλλά έκανε και μία ξεχωριστή αναφορά στο γιο του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Μου λείπει η καθημερινότητα μου, οι προπονήσεις, οι παίκτες μου στη Ντιναμό Κιέβου. Είμαι τυχερός που ο γιος μου, Ραζβάν, είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ τους αγώνες του συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον γιο του Ραζβάν και στη συνέχεια μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

«Το όνειρο μου είναι να δω την Ουκρανία και τους ανθρώπους της να χαμογελούν ξανά. Όσο έχω ενέργεια και είμαι υγιής, δεν θα σταματήσω», κατέληξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα