ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά έκανε πρόταση γάμου σε βαρκάδα στον Τάμεση (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά έκανε πρόταση γάμου σε βαρκάδα στον Τάμεση (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά έκανε πρόταση γάμου σε βαρκάδα στον Τάμεση (pics)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά τις εκκλησίας και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε βαρκάδα στα νερά του Τάμεση…

Ο Λέο Ζαμπά έκανε το πρώτο βήμα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, προχωρώντας σε πρόταση γάμου προς την αγαπημένη του μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο πάνω στα νερά του Τάμεση.

Εκμεταλλευόμενος το τριήμερο ρεπό της ομάδας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ και η σύντροφος του, με την οποία γνωρίστηκε στο διάστημα που αγωνιζόταν ως δανεικός στη Βάσκο ντα Γκάμα και ζουν μαζί στη Θεσσαλονίκη, ταξίδεψαν πρώτα στο Παρίσι και ακολούθως βρέθηκαν στο Λονδίνο.

Ο Ζαμπά είχε καταστρώσει το σχέδιο του για να αποσπάσει το «ναι» της εκλεκτής του, που αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τα όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος, αποδέχθηκε την πρόταση γάμου.

Την ώρα που οι δυο τους απολάμβαναν τη βόλτα τους με μια γόνδολα στα νερά του Τάμεση, ο Ζαμπά έβγαλε από την τσέπη το δαχτυλίδι και ένα πανό που έγραφε «marry me?» εμφανίστηκε σε μια από τις γέφυρες του λονδρέζικου ποταμού.

Ο Ζαμπά έκανε πρόταση γάμου στο Λονδίνο

«…Και με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη! Υπόσχομαι να στο ανταποδώσω και να σε κάνω την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λέο Ζαμπά.

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα