Άρης: Τα τρία κρούσματα «έκλεισαν» τα αποδυτήρια

Άρης: Τα τρία κρούσματα «έκλεισαν» τα αποδυτήρια

Newsroom
Άρης: Τα τρία κρούσματα «έκλεισαν» τα αποδυτήρια

bet365

Στον Άρη αποφάσισαν τη μη χρησιμοποίηση των αποδυτηρίων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου λόγω των τριών κρουσμάτων Covid 19.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη προσβλήθηκαν από Covid 19 και υπό τον φόβο περαιτέρω διασποράς του ιού στο εσωτερικό της ομάδας αποφασίστηκε να κλείσουν τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο ενώ αναμένεται να γίνει και απολύμανση. Ουσιαστικά οι «κίτρινοι» προσπαθούν να αποφύγουν αυτό που είχε συμβεί στα τέλη του χρόνου όπου η έντονη διασπορά του ιού τους είχε αναγκάσει να παραταχθούν με έξι σημαντικές απουσίες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με συνέπεια και την ήττα με 2-0.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ρυθμούς. Λογικά, ο Αργεντίνος θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα