Στάνκοβιτς: «Αν παίζουμε έτσι, δεν έχουμε τύχη»

Στάνκοβιτς: «Αν παίζουμε έτσι, δεν έχουμε τύχη»

Newsroom
Στάνκοβιτς: «Αν παίζουμε έτσι, δεν έχουμε τύχη»

bet365

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναγνώρισε πως με εμφανίσεις όπως αυτή της ήττας από τον ΠΑΟΚ, η Ένωση δεν έχει ελπίδες ούτε για την Ευρώπη.

Όσα είπε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην Cosmote TV:

Για την εικόνα του του αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πρέπει να παίζουμε έτσι ειδικά στην έδρα μας, αλλιώς δεν θα έχουμε τύχη. Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Με το 0-1 θα έπρεπε να ήμασταν πιο… δολοφονικοί. Δεν ήμασταν και έτσι έμεινε αυτό το σκορ μέχρι το τέλος».

Για τη μεταγραφή του Κριχόβιακ και τη συνέχεια των play offs: «Αν παίζουμε όπως παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε το στόχο μας. Αν παίξουμε όπως με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο έχουμε ελπίδες. Ο Κριχόβιακ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Φάνηκε πόσο ήρεμος είναι με τη μπάλα και θα μας βοηθήσει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα