Superleague- playouts, η βαθμολογία: Ζωντανή η Λαμία, στα... τάρταρα ο Απόλλωνας!

 Superleague- playouts, η βαθμολογία: Ζωντανή η Λαμία, στα... τάρταρα ο Απόλλωνας!

bet365

Η πρεμιέρα των playouts είχε αποτελέσματα που σχηματίζουν την εικόνα για τη συνέχεια. Διπλό-ανάσα για τη Λαμία στο Αγρίνιο, καταδικαστική ήττα του Απόλλωνα, νίκες παραμονής για Ατρόμητο και Ιωνικό.

Στο Αγρίνιο έγινε το πιο σημαντικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των playouts που προφανώς θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του μίνι πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός έχανε ευκαιρίες, ο Σαράνοφ έκανε σημαντικές επεμβάσεις και οι Μανούσος και Ελευθεριάδης βρήκαν τα μεγάλα γκολ για τη Λαμία που έφυγε νικήτρια.

Μάλιστα το πρώτο σε κομβικό σημείο, στο φινάλε του ημίχρονο και με ένα αρκετά περίεργο τρόπο. Αυτό το τέρμα ήταν ότι έψαχνε η ομάδα του Φέστα που στο δεύτερο ημίχρονο έστησε... φρούριο γύρω από την εστία του Σαράνοφ και δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το τεράστιο τρίποντο.

Σε μια από τις αντεπιθέσεις με τον Ελευθεριάδη πέτυχε το 0-2 και... κλείδωσε την νίκη, αφού το γκολ του Ντουάρτε απλά διαμόρφωσε το τελικό 1-2! Με τη νίκη αυτή η Λαμία διατηρεί τις ελπίδες για παραμονή, είτε απευθείας (στο -5 από τον Ατρόμητο), είτε μέσω των μπαράζ (+8 από Απόλλωνα).


Στο πιο... «ο θάνατός σου, η ζωή μου» ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος είναι ο μεγάλος θριαμβευτής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με τρόπο που θυμίζει καλογραμμένο θρίλερ νίκησε με 1-0 και όπως όλα δείχνουν με το «καλημέρα» καθαρίζει την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος αλλά και... αυτόχειρας καθώς στο 88’ ο Παμλίδης με μια χλιαρή εκτέλεση πέναλτι δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα και πιθανότατα τη νίκη στην ομάδα του. Η οποία τελικά δεν έσωσε καν τον βαθμό της ελπίδας αφού στις καθυστερήσεις... ξαναχτύπησε ο Κουλούρης λυτρώνοντας τους Περιστεριώτες.

Κάπως έτσι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παραμένει στην «κόλαση» της τελευταίας θέσης με τις ελπίδες παραμονής να είναι πλέον ακόμη λιγότερες, μετά και το σπουδαίο διπλό της Λαμίας στο Αγρίνιο.


Στο ματς που άνοιξε την αυλαία των play outs, o Iωνικός με ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε ακόμη και 3-0 πέρασε... αέρας από το «Γεντί Κουλέ» επικράτησε με 3-2 του ΟΦΗ και με το διπλό αυτό πιθανότατα από την πρώτη αγωνιστική έδιωξε μακριά και το παραμικρό άγχος παραμονής.

Οι Νικαιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν πλάνο και φάσεις και αιφνιδίασαν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια που έμοιαζε περισσότερο να κάνει αγγαρεία με τον τρόπο που αγωνίζονταν.

Κάπως έτσι με τα γκολ του Ρομαό, του Μύγα και του Ντάλσιο, ο Ιωνικός βρέθηκε με τρία γκολ μπροστά, απέκτησε για τα καλά... μαξιλάρι ασφαλείας και αφού άντεξε στην αντεπίθεση του ΟΦΗ στην επανάληψη έφυγε από το Ηράκλειο με πολύτιμο τρίποντο που κάνει πολύ πιο άνετη τη συνέχεια του έξτρα πρωταθλήματος.


Ματς καρμπόν με αυτό του Ηρακλείου είχαμε και στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Εκεί όπου ο Αστέρας έφυγε με τρίποντο κόντρα στην τοπική ομάδα, έχοντας βάλει τις βάσεις για τη νίκη πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Στο 14’ ο Σίτο άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, στο 24’ ο Κρεσπί έκανε το 0-2 κι όλα πια ήταν πιο εύκολα για τους παίκτες του Ράσταβατς, στην υπόλοιπη μία ώρα αγώνα απλά διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα. Με τη νίκη του αυτή ο Αστέρας ξεπέρασε στην βαθμολογία τον ΟΦΗ και είναι πλέον η ομάδα που... οδηγεί την κούρσα των playouts.

Tα αποτελέσματα

OΦΗ - Ιωνικός 2-3
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-0
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 0-2
Παναιτωλικός - Λαμία 1-2

Η βαθμολογία


7.Αστέρας Τρίπολης 38
8.ΟΦΗ 37
9.Παναιτωλικός 32
10.Βόλος 30
11.Ιωνικός 29
12.Ατρόμητος 26
13.Λαμία 21
14.Απόλλων Σμύρνης 13

Η επόμενη αγωνιστική (2η)


Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
Ιωνικός - Βόλος
Λαμία - ΟΦΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα