Απόλλων Σμύρνης: Κάλεσαν τον Παμλίδη να λύσει το συμβόλαιό του μετά το χαμένο πέναλτι

Απόλλων Σμύρνης: Κάλεσαν τον Παμλίδη να λύσει το συμβόλαιό του μετά το χαμένο πέναλτι

bet365

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν εκνευρισμένη με τον Γιώργο Παμλίδη μετά το χαμένο πέναλτι στο Περιστέρι και αποφάσισε να καλέσει τον εκπρόσωπό του, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Στο 88ο λεπτό ο Γιώργος Παμλίδης έχασε πέναλτι στο Περιστέρι και ο Απόλλων Σμύρνης απέτυχε να κάνει το 0-1 εναντίον του Ατρόμητου. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 90'+2' ο Κουλούρης βρήκε δίχτυα από κοντά και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.

Το χαμένο πέναλτι του Παμλίδη αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα ώστε οι σχέσεις της διοίκησης με τον 29χρονο επιθετικό να φτάσουν στα άκρα. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αποφάσισαν να καλέσουν τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ώστε να λύσουν το συμβόλαιό του.

Όπως λέγεται, δεν ήταν μόνο το πέναλτι, αλλά το γεγονός ότι γενικότερα δεν έχει συνεισφέρει στην ομάδα, με δεδομένο πως πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του κλαμπ. Δεν αποκλείεται ο αγώνας του στο Περιστέρι να ήταν ο τελευταίος του με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα