G-Betting: Θα γίνει του goal/goal με απόδοση 9.00!

G-Betting G-Betting
G-Betting: Θα γίνει του goal/goal με απόδοση 9.00!
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Κορυφώνεται η αγωνία στην Superleague Ιnterwetten με την δεύτερη αγωνιστική των playoffs και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ να ξεχωρίζει.

Ξεκίνημα στις 15:30 όπου η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει με τον Ολυμπιακό που θέλει διπλό για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Πάντως οι ερυθρόλευκοι δεν... πατάνε καλά στα πόδια τους και σίγουρα οι Γιαννιώτες θα έχουν την ευκαιρία τους. Από την άλλη ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα μπροστά.

θα επιλέξουμε το goal/goal που προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στην Interwetten

τ

Πάμε τώρα και σε ένα ματς που θα δώσει πλεονέκτημα για Ευρώπη στον Άρη (19:00), αν καταφέρει και εκμεταλλευτεί την έδρα του και κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Οι... πράσινοι έχουν αρκετές απουσίες λόγω ίωσης (Βέλεθ, Ιωαννίδης, Γκατσίνοβιτς). Ο Άρης έχει αλλάξει αύρα με τον Μπούργος και στην έδρα του θα παλέψει για τη νίκη. Δύσκολο για πρόβλεψη, ωστόσο και εδώ θα πάμε με το goal/goal, αφού στα... φτερά και στον μεσοεπιθετικό τομέα οι δύο ομάδες είναι δυνατές με Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιτούρμπε, Γκάμα και Μαντσίνι.

Διαλέγουμε το goal/goal που προσφέρεται σε απόδοση 2.40

ε

Τέλος στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση κινείται σε ρυθμούς της σούπερ προσθήκης που έκανε, του Πολωνού Κριχόβιακ που ήρθε για να ανεβάσει επίπεδο το κέντρο, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Γάνδης στα προημιτελικά του Conference League. Κριχόβιακ, Τσούμπερ, Άμραμπατ και Αραούχο από τη μία, αλλά και Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ από την άλλη δεν πρόκειται να αφήσουν τις ομάδες τους δίχως σκορ.

Επιλέγουμε το goal/goal που προσφέρεται στο 1.85 στην Interwetten

υ

Oι προτάσεις της G-Betting

  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

goal/goal στο 2.05

  • Άρης-Παναθηναϊκός

goal/goal στο 2.40

  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

goal/goal στο 1.85

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting