Αστέρας Τρίπολης: Τρία θετικά κρούσματα πριν τον Βόλο, με απουσίες η αποστολή

Αστέρας Τρίπολης: Τρία θετικά κρούσματα πριν τον Βόλο, με απουσίες η αποστολή

bet365

Με αρκετές απουσίες ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για το πρώτο ματς των play out με τον Βόλο.

Με προπόνηση στον Βόλο, ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για το εν λόγω ματς.

Καπίγια και Ιγκλέσιας δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στη γάμπα. Ο Μπαράλες είχε ένα χτύπημα, έκανε μαγνητική και είναι καθαρή αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο Αλβαρες έχει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Και από εκεί και πέρα οι Τίλικα, Χριστόπουλος, Μουνάφο και Τσιφτσής έχουν ίωση (δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα κρούσματα γιατί στην ομάδα υπάρχει κι άλλη ίωση). Επίσης, ο Σέρβος κόουτς αναμένεται να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Άντι Ντάικο και Θανάση Μιχόπουλο να συμπεριλαμβάνονται στην 20αδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ν. Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Αϊντί Ντάικο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μιχόπουλος, Ρεγκίς, Μπενίτο, Σόνι.

Η ενημέρωση που υπήρξε από την ομάδα για τα κρούσματα:

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. για την 1η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκαν τρία θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα