Ολυμπιακός: Στη λίστα ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ, Τζορτζ Μπάλντοκ

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ, Τζορτζ Μπάλντοκ

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ, Τζορτζ Μπάλντοκ

bet365

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Άγγλου δεξιού μπακ της Σέφιλντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ενεργοποίησης της ελληνικής υπηκοότητας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μπήκε στην ελληνική καθημερινότητα τον Απρίλιο του 2019, τότε που δήλωνε: «Από ό,τι φαίνεται, μπορώ να παίξω στην Ελλάδα. Ένας εκ των προγόνων μου ήταν από εκεί και αυτό που φαίνεται αρκετά καλό. Το μόνο θέμα είναι πως, κοιτώντας το ρόστερ τους, είδα πως υπάρχουν παίκτες από την Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό. Επίσης, δεν μιλάω τη γλώσσα».

Από τότε μέχρι σήμερα οι άνθρωποι της ΕΠΟ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προσπαθούν να διευθετήσουν τα έγγραφα που απαιτούνται, ώστε ο 29χρονος σήμερα δεξιός μπακ να λάβει την ελληνική υπηκοότητα και να παίξει στην Εθνική μας ομάδα. Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει στη λίστα του τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωσή του.

Γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1993, έχει κάνει εφέτος 20 συμμετοχές στην Championship με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και η χρηματιστηριακή του αξία με βάση το transfermarkt είναι 5.000.000 ευρώ. Ανήκει μάλιστα στο μανατζερικό γραφείο CAA Base, το οποίο πρόσφατα ανέλαβε την εκπροσώπηση του Μαντί Καμαρά. Ο Μπάλντοκ έχει ύψος 1.78, έχει κάνει 70 συμμετοχές στην Premier League, 96 στην Championship, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από Milton Keynes Dons και Oxford United. Η Σέφιλντ βρίσκεται στην 7η θέση της εφετινής Championship και προσπαθεί να μπει στα play offs.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του τον Κένι Λαλά, ενώ οι Μίχαλ Καρμπόβνικ και Θανάσης Ανδρούτσος που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση, δεν υπολογίζονται. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε, εξαιτίας μάλλον και της κατάστασης που διαμορφώθηκε με Καρμπόβνικ - Ανδρούτσο, να μετατρέψει τον Βρουσάι δεξιό μπακ, ενώ η φυσική του θέση είναι εξτρέμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα