Ολυμπιακός - Άρης: Όταν Καμαρά τσακώθηκε με τον Καμαρά και τους χώρισε ο Καμαρά!

Ολυμπιακός - Άρης: Όταν Καμαρά τσακώθηκε με τον Καμαρά και τους χώρισε ο Καμαρά!

bet365

Αμπουμπακάρ Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά ήρθαν σε διαπληκτισμό στο Ολυμπιακός - Άρης, ώσπου έσπευσε να τους χωρίσει ο τρίτος Καμαρά της... παρέας, ο Μαντί.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Ολυμπιακός - Άρης (2-1), ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήρθε σε διαπληκτισμό με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο στράικερ των «κίτρινων» και ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» τα έλεγαν σε έντονο ύφος, μέχρι που έσπευσε κοντά τους ένας άλλος Καμαρά, ο τρίτος της... παρέας, ο Μαντί.

Ο χαφ από τη Γουινέα προσπάθησε να τους χωρίσει, ενώ το ίδιο έκανε τόσο ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος, όσο και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ακόμα κι όταν τα πνεύματα έδειξαν να ηρεμούν, Αμπουμπακάρ και Αγκιμπού συνέχισαν να ανταλάσσουν κουβέντες, ώσπου ο ρέφερι από την Αργολίδα σφύριξε για να χτυπηθεί το φάουλ του Άρη από δεξιά και να δοθεί ένα τέλος.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση, αν και οι άνθρωποι της κάθε ομάδας τους πλησίασαν για να τους ηρεμήσουν.

Δείτε εικόνες:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα