Βοηθός Γιαννίκη: «Οι ιδέες μας δεν ταίριαξαν με την ΑΕΚ»

Βοηθός Γιαννίκη: «Οι ιδέες μας δεν ταίριαξαν με την ΑΕΚ»

Newsroom
Βοηθός Γιαννίκη: «Οι ιδέες μας δεν ταίριαξαν με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Τζίνο Λετιέρι, βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, μίλησε στη Γερμανία για το τέλος της συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Ο Λετιέρι μίλησε στην ιστοσελίδα Transfermarkt για τη λήξη της συνεργασίας του Γιαννίκη, αλλά και του ίδιου, με την ΑΕΚ. «Δεν ήταν καθόλου περίεργο για μένα. Ηταν λογική συνέπεια», είπε αρχικά ο 55χρονος βοηθός του Γιαννίκη, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πως «στην ΑΕΚ ήθελαν να αλλάξουν κάτι», συμπεριλαμβανομένης της νοοτροπίας.

«Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά στη μέση έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και σε επίπεδο παικτών. Ας το πούμε ως εξής: ο σύλλογος δεν ήταν αρκετά στη γραμμή μας. Ως εκ τούτου τερματίσαμε τη συνεργασία μας με κοινή συμφωνία. Πρώτα απ’ όλα έπρεπε να φτιάξουμε την ομάδα και να δούμε τι νοοτροπία θέλουν οι παίκτες να ακολουθήσουν σε αυτό το μονοπάτι. Προπονηθήκαμε κάπως διαφορετικά απ’ ότι μάλλον έχουν συνηθίσει στην Ελλάδα», ανέφερε ο Λετιέρι και πρόσθεσε:

«Φυσικά θέλαμε να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε για τη νέα σεζόν. Ηταν σημαντικό για εμάς να εδραιώσουμε την τρίτη θέση ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και ως δεύτερο βήμα να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν. Αλλά οι ιδέες δεν ταίριαζαν. Δεν βλέπαμε κανένα νόημα να συνεχίσουμε αν δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά όπως θέλαμε. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και με τον πρόεδρο υπήρχε μία σπουδαία σχέση».

Τέλος, ο Λετιέρι αναφερόμενος στον Γιαννίκη, υπογράμμισε: «Για μένα ήταν σημαντικό ότι ο Αργύρης δούλεψε μαζί μου ισότιμα. Μου έδωσε την ελευθερία να συμμετέχω πλήρως. Είναι ένας νέος, καινοτόμος προπονητής που είναι ήδη πολύ μακριά για τη νεαρή του ηλικία. Χρειάζονταν έναν έμπειρο βοηθό προπονητή για να δημιουργήσει κάτι μεγάλο εδώ. Γι’ αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά για μένα να προχωρήσω εδώ μαζί του. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα