G-Betting: Σούπερ απόδοση 197 στο... θρίλερ της Super League Interwetten

G-Betting G-Betting
G-Betting: Σούπερ απόδοση 197 στο... θρίλερ της Super League Interwetten
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Κορυφώνεται η αγωνία στην Superleague Ιnterwetten με την τελευταία αγωνιστική και όλα τα ματς να ξεκινούν στις 19:00 και το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στην 6η ομάδα που θα μπει στα πλέι οφ, αλλά και την διαφορά που θα υπάρξει σε όσες συμμετέχουν στα πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ που προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ μεσοβδόμαδα, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που θέλει νίκη για να διασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ και να μην έχει το μυαλό του στα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ. Από την άλλη η Ένωση που προβληματίζει με την τραγική εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, ούτε που θέλει να σκέφτεται νέα απώλεια, καθώς πλέον θα τεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή της συμμετοχή.

αεκ

Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 1.95.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον αέρα του Μπούργος και την επιστροφή των 6 βαθμών ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν γίνεται να χάσει το πρωτάθλημα και το μόνο του ενδιαφέρον είναι να καταφέρει να το κατακτήσει αήττητος. Με δεδομένη την... δίψα των γηπεδούχουν προκειμένου να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχουν ένα προβάδισμα έναντι των «ερυθρόλευκων» που θα έχει αλλαγές στην άμυνα, καθώς Παπασταθόπουλος και Ρέαπτσουκ είναι τιμωρημένοι.

αρης

Θα επιλέξουμε την ισοπαλία που δίνει 2.85

Στο Περιστέρι, ο ανεβασμένος λόγω Κουλούρη στα τελευταία παιχνίδια Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που μεσοβδόμαδα από την 4η βρέθηκε στην 5η θέση λόγω της επιστροφής βαθμών στον Άρη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αυξήσουν και άλλο την διαφορά της από την προτελευταία Λαμία, ενώ οι «πράσινοι» να μειώσουν την διαφορά από ΑΕΚ και Άρη αν χάσουν βαθμούς.

ατρομητος

Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο 2.05.

Στη Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες ομάδες, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή του στα play outs. Και οι δύο ομάδες έχουν τα όπλα για να βρουν γκολ και δεν θα κλειστούν στο... καβούκι τους . Οι Αγρινιώτες μόνο σε 1 εκτός έδρας ματς κράτησαν ανέπαφη την εστία τους (στη Ριζούπολη).

i

Θα επιλέξουμε το Goal/goal που προσφέρεται στο 2.05 στην Interwetten

Η Λαμία στις 19:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και καίγεται για βαθμούς, αφού πλέον βρισκεται στην προτελευταία θεση και δεν θέλει να απειληθεί από τον Απόλλωνα που είναι ουραγός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει το μυαλό της και στο μεσοβδόμαδο ματς του Conference με τη Γάνδη και ο Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει ανάσες σε βασικούς. Έτσι θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το 1Χ της Λαμίας.

r

Θα επιλέξουμε το 1Χ της Λαμίας στο 2.25

ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης συγκρούονται στην Κρήτη και οι γηπεδούχοι διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στα playoffs. Aπό την άλλη η Ελαφρά Ταξιαρχία θέλει να πλησιάσει τη Λαμία και να παλέψει στη συνέχεια στα play outs για να μείνει στην κατηγορία. Δεν έχει δείξει όλη τη σεζόν σταθερότητα στα εκτός έδρας ο Απόλλωνας.

r

Θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ στο 1.50 στην Interwetten

Τέλος Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μαθηματικές ελπίδες για να μπουν στα playoffs. Ο Βόλος ούτε κινδυνεύει, ούτε μπορεί να μπει στα playoffs. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα είναι η ομάδα που θα μπει στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο κίνητρο και θέλει να συνεχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν, περιμένοντας και τι θα γίνει με το -5 που του έχει επιβληθεί.

Θα επιλέξουμε το διπλό του ΠΑΣ στο 2.50

b

Οι προτάσεις της G-Betting

  • ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Να σκοράρουν και οι δύο στο 1.95

  • Άρης-Ολυμπιακός

Ισοπαλία στο 2.85

  • Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Νίκη του Παναθηναϊκού στο 2.05

  • Ιωνικός-Παναιτωλικός

Goal/goal στο 2.05

  • Λαμία-ΠΑΟΚ

1Χ στο 2.25

  • ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης

Νίκη του ΟΦΗ στο 1.50

  • Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

Διπλό του ΠΑΣ στο 2.50

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting