ΑΕΚ: Έφυγαν με το πούλμαν και με συνοδεία ασφαλείας οι παίκτες

ΑΕΚ: Έφυγαν με το πούλμαν και με συνοδεία ασφαλείας οι παίκτες

ΑΕΚ: Έφυγαν με το πούλμαν και με συνοδεία ασφαλείας οι παίκτες

bet365

Για να αποφευχθεί κάποιο... παρατράγουδο οι παίκτες της ΑΕΚ συνοδεύονταν με ασφάλεια στα αυτοκίνητά τους κατά την έξοδο από το ΟΑΚΑ ενώ άλλοι επιβιβάστηκαν στο πούλμαν.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του κόσμου της Ένωσης που γιούχαρε στα τελευταία λεπτά φωνάζοντας "ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ".

Μετά τη λήξη του ματς όσοι παίκτες της ΑΕΚ είχαν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ έφευγαν με συνοδεία ασφαλείας, ενώ άλλοι επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας για να αναχωρήσουν από το γήπεδο.

Γύρω από το πούλμαν υπήρχε αστυνομικός κλοιός για παν ενδεχόμενο, ενώ από την άλλη πλευρά ήταν λιγοστοί συγκεντρωμένοι μη οργανωμένοι φίλοι της Ένωσης που απλά φώναζαν "ντροπή σας" χωρίς πάντως η κατάσταση να ξεφύγει.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα