ΑΕΚ: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ στην Ουκρανία

ΑΕΚ: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ στην Ουκρανία

Newsroom
ΑΕΚ: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ στην Ουκρανία

bet365

Πολύ θετικά νέα από το Κίεβο, όπου η γυναίκα του Σάκχοφ έφερε με ασφάλεια στον κόσμο το παιδί τους.

Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ ήταν πολύ επηρεασμένος από το γεγονός ότι η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρισκόταν σε κίνδυνο στη χώρα του εν μέσω πολέμου.

Τα καλά νέα ήρθαν τη Δευτέρα καθώς η σύζυγος του Σάκχοφ, η οποία βρέθηκε μέχρι και σε καταφύγιο, γέννησε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν με τον ίδιο τον παίκτη της Ένωσης να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα ο Σάκχοφ έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα social media: «Σε ευχαριστώ Θεέ, όλη η δόξα σε σένα», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία της γυναίκας του με το μωράκι τους.

Σε δεύτερο ποστάρισμά του ο Σάκχοφ έστειλε παράλληλα και ένα δυνατό μήνυμα εναντίον του πολέμου: «Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ' αγαπώ».

Η γυναίκα του Σάκχοφ με το μωρό τους

Σύζυγος Σάκχοφ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα