Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος: Τα τέσσερα γκολ που ακυρώθηκαν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (vids)

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος: Τα τέσσερα γκολ που ακυρώθηκαν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (vids)

bet365

Απίθανα πράγματα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές, αλλά και τα τέσσερα γκολ να ακυρώνονται για οφσάιντ, τα τρία από αυτά μέσω VAR.

Η αρχή έγινε στο πρώτο μέρος όταν ο Τσίμπσαχ στο 16' και ο Ντομίνγκες στο 44' παραβίασαν την εστία του Γιαννιώτη, αλλά ο βοηθός στην πρώτη περίπτωση και το VAR στη δεύτερη υπέδειξαν οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Ντάουντα, ο οποίος βρήκε δύο φορές δίχτυα, αλλά και πάλι το VAR ακύρωσε και τα δύο αυτά γκολ. Μια στο 59' με κεφαλιά του φορ του Απόλλωνα και ακόμα μια στο 64' όταν ο Ντάουντα πάλι με κεφαλιά σκόραρε, αλλά το VAR υπέδειξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Γιαννιώτα που σέντραρε.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ ακύρωσε τα γκολ του Απόλλωνα, στις τρεις έπειτα από παρέμβαση του συμπατριώτη του VARίστα Ιβάιλο Στογιάνοφ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα