Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί δεν σκόραρε αλλά για τρίτη φορά με τους Πρωταθλητές έδωσε ασίστ σε δύο σερί αγώνες (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί δεν σκόραρε αλλά για τρίτη φορά με τους Πρωταθλητές έδωσε ασίστ σε δύο σερί αγώνες (vid)

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είδε δύο τέρματά του να ακυρώνονται με τον ΟΦΗ όμως για 2ο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα είχε ασίστ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμφίβολα αυτό το διάστημα έψαχνε ένα γκολ στον Ολυμπιακό.

Και αυτό διότι εν έτει 2022 έχει σκοράρει μόνο στο Κύπελλο ενώ το τελευταίο του τέρμα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten ήταν με τη Λαμία στις 19/12/21 (όπως επίσης δεν είχε γκολ ούτε στην Ευρώπη τώρα τελευταία). Παρόλα αυτά η εμφάνισή του απέναντι στον ΟΦΗ ήταν πειστική και ενός παίκτη που ήταν μέσα στις φάσεις και που φυσικά είχε και ασίστ στο τέρμα του Ροντρίγκες για το 1-0.

Ειδικότερα στο 11ο λεπτό στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ ακυρώθηκε γκολ του διότι φάνηκε ότι στόπαρε τη μπάλα με τα δύο χέρια του πάνω στην κίνησή του. Στο 19' είχε την ασίστ στο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες και στο 65' του ακυρώθηκε και 2ο γκολ για χέρι του Μασούρα που του έκανε τη μπαλιά. Με άλλα λόγια ο Ελ Αραμπί είχε δύο τέρματά του που δεν μέτρησαν στο ματς.

Παρόλα αυτά για έναν ακόμα αγώνα πρωταθλήματος, τον δεύτερο συνεχόμενο, ο έμπειρος στράικερ είχε ασίστ και είχε ενεργή δημιουργική και επιθετική συμμετοχή στην ομάδα. Μετά τον Βόλο είχε ασίστ και με τον ΟΦΗ και είναι η 3η φορά που το κάνει αυτό με τον Ολυμπιακό μετά το 2020-2021, που είχε ασίστ με τον ΠΑΟΚ και μετά ασίστ με τον Παναθηναϊκό σε δύο διαδοχικούς αγώνες στα play offs της Super League 1. Η αμέσως προηγούμενη φορά στο πρωτάθλημα ήταν το 2019-2020 όταν είχε ασίστ στις νίκες με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

Τα σερί του Ελ Αραμπί σε ασίστ στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα

  • 2019-2020: Μία ασίστ με Παναιτωλικό στο 0-3 και μία ασίστ με Αστέρα στο 0-5
  • 2020-2021: Μία ασίστ με ΠΑΟΚ στο 1-0 και μία ασίστ με Παναθηναϊκό στο 1-4 στα play offs
  • Φέτος: Μία ασίστ με Βόλο στο 1-0 και μία ασίστ στο 2-0 με ΟΦΗ

Ο 35χρονος Γαλλομαροκινός Ελ Αραμπί είναι ο παίκτης που φέτος έχει 37 ματς με 15 γκολ και 2 ασίστ στον Ολυμπιακό. Πέρυσι είχε 49 ματς με 28 γκολ και 7 ασίστ και το 2019-2020 είχε 51 αγώνες με 27 γκολ και 8 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα