Μαρτίνς για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει, κουράγιο στους ανθρώπους που είναι εκεί»

Newsroom
Μαρτίνς για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει, κουράγιο στους ανθρώπους που είναι εκεί»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη NOVA εκτός από το αγωνιστικό του σχόλιο για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ μίλησε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για:

Το Ολυμπιακός - ΟΦΗ: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Το μόνο αρνητικό ήταν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Έμεινα ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες. Είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας».

Τον Κίτσο: «Είναι ένας παίκτης που παίρνει τις ευκαιρίες του. Έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και είμαστε ευχαριστημένοι από την ετοιμότητα που έχει δείξει. Πρέπει να δουλέψει πολύ, ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται».

Τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Είναι πολύ λυπηρό το ότι μετά την πανδημία συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι κουράγιο στους ανθρώπους εκεί».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός είπε για:

Τον Καρβάλιο: Ο Ζοάο προσαρμόζεται κάθε φορά και περισσότερο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από εκείνον σήμερα και όχι μόνο (εννοεί για όλους τους υπόλοιπους παίκτες). Το μόνο αρνητικό είναι το σκορ βάσει της εικόνας μας (ότι δηλαδή έπρεπε ο Ολυμπιακός να βάλει παραπάνω γκολ).

Τον Κίτσο και τη θέση του αριστερού μπακ ενόψει καλοκαιριού: Μόλις έκλεισε η αγορά. Είναι νωρίς να μιλήσουμε. Έχουμε πάντα καλούς παίκτες. Ο Κίτσος έχει εξελιχθεί πολύ. Δουλεύει αλλά χρειάζεται εμπειρία. Με τον χρόνο βελτιώνεται. Έχουμε πολύ καλά δείγματα από εκείνον. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε να δουλεύει.

Το ματς με τον ΟΦΗ: Ήταν πολύ σημαντικό να αντιδράσουμε έτσι. Οι πρωταθλητές αυτό κάνουν. Σηκώνουν το κεφάλι και δουλεύουν. Θέλαμε να αφήσουμε έτσι πίσω το αποτέλεσμα της Πέμπτης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα