G-Betting: Θα μπουν γκολ στη Λεωφόρο

G-Betting G-Betting
G-Betting: Θα μπουν γκολ στη Λεωφόρο
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten, με το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να δεσπόζει.

Τρία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στην Superleague Interwetten, με ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ να κλέβει την παράσταση.

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ στο Conference League και θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Έχει τις λύσεις μπροστά για να βρει το γκολ νωρίς, ενώ στα εκτός έδρας οι Νικαιώτες δυσκολεύονται.

Θα επιλέξουμε τον άσσο του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο στο 1.75

α

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Από τη μία οι Πειραιώτες προέρχονται από τον αποκλεισμό από την Αταλάντα στο Εuropa League, ενώ στον αντίποδα οι Κρητικοί παλεύουν για την είσοδο στα playoffs. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Οι δύο ομάδες θα βρουν χώρους και σίγουρα με την ποιότητα που υπάρχει στον μεσοεπιθετικά τομέα θα έχουν την ευκαιρία για γκολ.

Επιλέγουμε το goal/goal στο 2.25

β

Τέλος την ίδια ώρα δεσπόζει το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Η Ένωση είχε επικρατήσει στο ματς του πρώτου γύρου χάρη στην κεφαλιά του Σιμάνσκι, ενώ οι... πράσινοι μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει ντέρμπι φέτος κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Επιπλέον η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δίνει τη μάχη για την είσοδο στα playoffs, ενώ το σύνολο του Γιαννίκη θέλει να μπει στη διαδικασία, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Η τετράδα Τσούμπερ, Λιβάι, Άμραμπατ και Αραούχο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους πράσινους, κάτι που αντίστοιχα μπορεί να γίνει με τους Παλάσιος και Αϊτόρ, δηλαδή με τα.. φτερά του Παναθηναϊκού κόντρα στην άμυνα της ΑΕΚ που έχει προβλήματα.

Θα επιλέξουμε το goal/goal στο 1.90

χ

Οι προτάσεις της G-Betting

  • ΠΑΟΚ - Ιωνικός

1 στο ημίχρονο στο 1.75

  • Ολυμπιακός - ΟΦΗ

goal/goal στο 2.25

  • Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

goal/goal στο 1.90

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting