Λούκας Σάσα: «Γύριζα σπίτι και αναρωτιόμουν γιατί δεν σκόραρα»

Λούκας Σάσα: «Γύριζα σπίτι και αναρωτιόμουν γιατί δεν σκόραρα»

Newsroom
Λούκας Σάσα: «Γύριζα σπίτι και αναρωτιόμουν γιατί δεν σκόραρα»

bet365

Ο Λούκας Σάσα αυτοσαρκάστηκε μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και εκτίμησε ότι ο Άρης αξίζει να είναι στα Playoffs.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε το πρώτο φετινό γκολ του κι αφού… έχασε πολλά, όπως είπε και ο ίδιος στην κάμερα των καναλιών Novasports. «Ήταν σημαντικό γκολ, στα τελευταία παιχνίδια είχα ευκαιρίες και όταν γύριζα σπίτι αναρωτιόμουν γιατί δεν σκόραρα. Το γκολ δεν είναι η δουλειά μου, δουλειά μου είναι να τρέχω, να παλεύω, να φέρνω ισορροπία στο κέντρο. Όταν σκοράρω όμως είναι πολύ καλό για μένα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν για την ομάδα».

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Άρης έχει αποδείξει την αξία του και ότι πρέπει να βρίσκεται στα Playoffs. «Στόχος μας είναι να είμαστε εκεί. Προσπαθούμε, τα δίνουμε όλα. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είναι η καλύτερη ομάδα ως τώρα, θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το αξίζουμε μετά από μία δύσκολη σεζόν, θέλουμε να παλέψουμε για την Ευρώπη».

Σε ερώτηση για τη συνεργασία με τον Χερμάν Μπούργος στάθηκε στο κίνητρο των παικτών. «Πάντα όταν αλλάζεις προπονητή υπάρχει νέα νοοτροπία και νέο κίνητρο. Όλοι θέλουν να δείξουν κάτι. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Έρχονται κι άλλοι, έρχεται και η αυτοπεποίθηση. Δεν είχε πολλές μέρες να δουλέψει, αλλά βλέπεις να αλλάζουν κάποιες λεπτομέρειες. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και ελπίζω να φανεί περισσότερο η δουλειά του, για να βελτιωθούμε, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να πάμε στα πλέι-οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα