Δυνατή μάχη με φόντο τα play offs με Αστέρα Τρίπολης και Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Δυνατή μάχη με φόντο τα play offs με Αστέρα Τρίπολης και Άρη

bet365

Το Αστέρας Τρίπολης - Άρης είναι το πιο ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι του Σαββάτου στην 25η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αστέρας Τρίπολης VS Άρη στην Τρίπολη σε ένα ματς του Σαββάτου που κρίνει πολλά για τα play offs. Ένα παιχνίδι που θέλουν και οι δύο ομάδες.

Τώρα ο Αστέρας Τρίπολης με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα με τους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα (από το πειθαρχικό της Λίγκας) σε περίπτωση που νικήσει το Σάββατο τον Άρη μπαίνει στα play offs. Επίσης εάν δικαιωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα ο Αστέρας για να μπει στα play offs θα θέλει τη νίκη και να μην νικήσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό. Ο λόγος ότι υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες: διπλή (με τον ΟΦΗ), τις τριπλές και ακόμα και σε τετραπλή ισοβαθμία στους 38 βαθμούς (με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ). Βέβαια τα πάντα θα ανατραπούν εάν δικαιωθεί μέσω του CAS ο Άρης και πάρει πίσω τους έξι βαθμούς του.

Ο Αστέρας από τη μεριά του δεν θα βγάλει αποστολή. Γυρίζουν ο Χριστόπουλος και ο Ριέρα (θα είναι αποστολή αν και προερχόμενος από τραυματισμό). Επίσης επανέρχονται οι Ρετζίς, Μουνάφο και Σόνι που είχαν τιμωρία.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Γκάμα, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Μάνο. Ο Πορτογάλος επιθετικός επιστρέφει έπειτα από διάστημα δύο εβδομάδων κι έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στην αποστολή είναι και ο Σέικ Ντουκουρέ καθώς ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας έπειτα από τη θλάση που υπέστη.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Μάνος έχει ένα χτύπημα στο πόδι, δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί κι έτσι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς και Ντουκουρέ.

Το άλλο ματς της ημέρας είναι το Παναιτωλικός - Βόλος. Ο τιμωρημένος Μπράιαν Λούι στον Παναιτωλικό θα είναι εκτός για το ματς με τον Βόλο στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι του στο Αγρίνιο το τελευταίο δεκαήμερο.

Ειδικότερα με τον τιμωρημένο Λούι να είναι εκτός οι είκοσι τις αποστολής στον Παναιτωλικό για το ματς με τον Βόλο είναι οι: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής και Ανέστης. Αποκλείστηκαν και οι Βργκοτς, Περέιρα, Μπελεβώνης, Ροντρίγκες, Παρδαλός και βέβαια εκτός είναι και οι Βαρόνε – Λιάβας, που κάνουν ατομικό μετά τους τραυματισμούς τους.

Δύο σημαντικές απουσίες λόγω τιμωρίας και δύο επιστροφές θα έχει ο Βόλος στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι απουσίες είναι οι Μπαριέντος και Φερράρι ενώ θα επιστρέψουν καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Ορόζ και Ρινέρ. Αναλυτικά την αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αποτελούν οι: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Σιέλης, Τσοκάνης, Ορόζ, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Τερεζίου και Φαν Βέερτ.

H Bαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 59 (23 αγώνες)
2. Π.Α.Ο.Κ. 48 (23 αγώνες)
3. A.E.K. 42 (23 αγώνες)
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 36 (24 αγώνες)
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 35 (23 αγώνες)
6. Ο.Φ.Η. 34 (24 αγώνες)
7. ΑΡΗΣ 33 (24 αγώνες)
8. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 (24 αγώνες)
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28 (24 αγώνες)
10. ΒΟΛΟΣ 28 (23 αγώνες)
11. ΙΩΝΙΚΟΣ 25 (24 αγώνες)
12. ΛΑΜΙΑ 18 (24 αγώνες)
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17 (23 αγώνες)
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 13 (24 αγώνες)

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League για την 25η αγωνιστική

Σάββατο 26 Φλεβάρη

17.15: Αστέρας Τριπ. - Άρης NS2
19.30: Παναιτωλικός - Βόλος CS2

Κυριακή 27 Φλεβάρη

17.15: ΠΑΟΚ - Ιωνικός NS2
19.30: Ολυμπιακός - ΟΦΗ NS PRIME
19.30: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ CS1

Δευτέρα 28 Φλεβάρη

19.30: Απόλλων Σμ. - Ατρόμητος CS1
19.30: ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία NSPRIME

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα