Καρλίτος: «Θέλω τίτλους, με προσοχή θα ήμασταν σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία»

Καρλίτος: «Θέλω τίτλους, με προσοχή θα ήμασταν σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία»

Newsroom
Καρλίτος: «Θέλω τίτλους, με προσοχή θα ήμασταν σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία»

bet365

Ο Καρλίτος ξεκαθάρισε ότι θέλει να πανηγυρίσει τίτλους στο άμεσο μέλλον με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην ευκαιρία που έχει το «τριφύλλι» στο φετινό Κύπελλο και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είναι σε καλύτερη κατάσταση στη βαθμολογία με περισσότερη προσοχή...

Ο Ισπανός επιθετικός των «πράσινων» απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League Interwetten...

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Καρλίτος:

Πιστεύεις ότι μπορούμε φέτος να πάρουμε το κύπελλο και να βγούμε Ευρώπη;

«Ναι, θεωρώ ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει το Κύπελλο και να συμμετάσχει στην Ευρώπη, κάτι το οποίο αποτελεί στόχο μας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου».

Ποιόν αντίπαλο θα ήθελες να δεις στο τελικό του κυπέλλου;

«Το κύριο πρώτα απ’ όλα είναι να προκριθούμε στον τελικό. Καμία πρόκριση δεν ήρθε επειδή απλά κάποια ομάδα είναι φαβορί. Τώρα για τον τελικό εφόσον προκριθούμε, δεν έχει καμία διαφορά ποιος θα είναι απέναντί μας. Για μένα προσωπικά είναι ακριβώς το ίδιο όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας».

Ποια είναι η σχέση σου με τους συμπαίκτες σου και τον προπονητή;

«Είναι πολύ καλή. Είμαστε πολύ δεμένοι και τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά. Είναι δύσκολο να μην έχεις καλή σχέση με κάποιον».

Θεωρείς ότι στο φετινό Παναθηναϊκό θα απέδιδες καλύτερα με έναν ακόμα φορ δίπλα σου ή πίσω σου;

«Ναι, είναι μια πιθανότητα. Αλλά με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε».

Με ποιον συμπαίκτη σου είσαι πιο κοντά; Επίσης συνέχισε την καλή δουλειά και σου εύχομαι να ζήσεις μεγάλες στιγμές με τον Παναθηναϊκό.

«Κάνω παρέα με πάρα πολλούς. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!»

Μιας και είσαι επιθετικός που έχει το γκολ και το ψάχνει, υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να σκοράρεις σε γεμάτα γήπεδα; Πόσο επηρεάζει την ψυχολογία σου η έλλειψη οπαδών;

«Είναι εξαιρετικό να παίζεις μπροστά σε γεμάτα γήπεδα. Για μένα το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο ή με ελάχιστο κόσμο στην κερκίδα είναι ένα άλλο άθλημα. Είναι τεράστια η διαφορά που υπάρχει στον ψυχισμό μου όταν παίζω σε γεμάτα γήπεδα».

Στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης έπαιξε μετά από 14 μήνες. Έχεις ζήσει παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν; Πως αισθάνεσαι όταν δε μπορείς να αγωνιστείς λόγω τραυματισμού;

«Ευτυχώς δεν το έχω βιώσει γιατί δεν είχα ποτέ τόσο σοβαρό τραυματισμό. Σίγουρα με κάποιους μικροτραυματισμούς που με έκαναν να χάσω λίγα παιχνίδια, ήμουν στεναχωρημένος. Όσο για τον «Κούρμπε» είμαστε όλοι χαρούμενοι για την επιστροφή του».

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή σου στον Παναθηναϊκό μέχρι σήμερα και τι όνειρο έχεις με τη φανέλα της ομάδας;

«Κάθε φορά που κερδίζουμε και κάθε φορά που σκοράρω είναι στιγμές που με γεμίζουν χαρά. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω η αρχή να γίνει τώρα με το Κύπελλο».

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός σου ατομικά, αλλά και ομαδικά και γιατί;

«Κοιτάζω το παιχνίδι της ομάδας μου και το δικό μου. Δεν επικεντρώνομαι στα ονόματα των αντιπάλων».

Πως βλέπεις τη ζωή στην Ελλάδα και τι σου λείπει πιο πολύ από την Ισπανία;

«Η ζωή στην Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Μου θυμίζει αρκετά την Ισπανία. Οι άνθρωποι έχουν καλή διάθεση, η χώρα έχει καλό κλίμα και όμορφα μέρη. Από την Ισπανία μου λείπει πολύ η οικογένειά μου».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

«Είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι με λίγη προσοχή από την πλευρά μας θα είχαμε πολύ καλύτερη θέση στη βαθμολογία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα