AEK: Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

AEK: Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Δημήτρης Βέργος
AEK: Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

bet365

Όπως αναμενόταν, μετά τον Σέρχιο Αραούχο και ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη και τίθεται και αυτός με τη σειρά του στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Ακόμα ένα θετικό νέο είχε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα ο Αργύρης Γιαννίκης. Μετά τον Σέρχιο Αραούχο που ξεπέρασε τη θλάση και τέθηκε στη διάθεσή του τεχνικού της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε με τη σειρά του σε κανονικό πρόγραμμα και θα είναι και αυτός διαθέσιμος.

Ο 24χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε αποκομίσει από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα χτύπημα στο αριστερό ισχίο στη σύγκρουση που είχε με τον Παντελάκη και στη χθεσινή προπόνηση είχε προφυλαχθεί περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Όπως είχατε ενημερωθεί από χθες, ο Λιβάι θα δοκίμαζε να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη, κάτι που έγινε, με συνέπεια να υπολογίζεται και αυτός για το κυριακάτικο ματς στη Λεωφόρο. Από την πρώτη στιγμή ο Λιβάι ήταν αισιόδοξος ότι θα προλάβαινε την αναμέτρηση παρά τον πόνο που ένιωθε στο σημείο που είχε χτυπήσει και ο οποίος μέρα με τη μέρα περιορίζεται.

Τα νέα αυτά, όπως γίνεται αντιληπτό, ήχησαν πολύ θετικά στα αυτιά του Γιαννίκη, ο οποίος βλέπει ακόμη μια επιλογή του διαθέσιμη και τις απουσίες να λιγοστεύουν. Δεδομένα από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και μένει να φανεί στο επόμενο διάστημα πότε θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και αν οι ενοχλήσεις υποχωρήσουν. Όσο για τον Κώστα Γαλανόπουλο, συνέχισε και αυτός το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να χτίσουν ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων που ακολουθούν για την κανονική διάρκεια της σεζόν απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Την Παρασκευή η προπόνηση έχει οριστεί για το πρωί στις 11:00 στα Σπάτα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα