Άρης: Η νέα επαφή με Σούντγκρεν επιβεβαίωσε την ανατροπή σκηνικού

Άρης: Η νέα επαφή με Σούντγκρεν επιβεβαίωσε την ανατροπή σκηνικού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η νέα επαφή με Σούντγκρεν επιβεβαίωσε την ανατροπή σκηνικού

bet365

Η σχέση του Άρη με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ καθώς από τα πρόθυρα πρόωρου διαζυγίου οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες επαφές για την υπογραφή νέου συμβολαίου!

Αυτή η σχέση διακρίνεται για την κινηματογραφική πλοκή της καθώς στο διάστημα της τριετούς διάρκειάς της έχει περάσει από κάθε λογής κύματα. Από την ψύχρανση τον χειμώνα του 2019 που οδήγησε στη διακοπή… διπλωματικών σχέσεων και ουσιαστικά στην «αποβολή» του ποδοσφαιριστή από την ομάδα. Στο ίδιο διάστημα οι τόνοι ανέβηκαν επικινδύνως, τότε προέκυψαν οι πρώτοι κίνδυνοι έκδοσης πρόωρου διαζυγίου. Ακολούθησε ο «κεραυνοβόλος έρωτας» του Σεπτεμβρίου του 2020, στην επιστροφή του ποδοσφαιριστή στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και στην εξέλιξή του σ’ ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της αγωνιστικής μηχανής του Άρη, για να φτάσουμε στα μέσα του περασμένο Δεκέμβρη όπου μια «παρεξήγηση» λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η (τότε) άρνηση του ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει στην Κρήτη και στον αγώνα με τον ΟΦΗ – λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά – μπορεί να ήταν και η αφορμή για την επιβολή ενός… ψυχροπολεμικού διαστήματος.

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση του Άρη με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν κρεμόταν από μια κλωστή για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, προφανώς διακόπηκε κάθε συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του καθώς η χαώδης διαφορά στο οικονομικό κάθε άλλο παρά συνετέλεσε στη συνέχισή της. Αυτό το αρνητικό κλίμα αντιστράφηκε στις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Καταρχήν έπρεπε να λυθεί η παρεξήγηση του περασμένου Δεκέμβρη και να διευκρινιστεί, τι συνέβη και οδήγησε στην τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά στις επαφών των δύο πλευρών. Στον Άρη γνωρίζουν πλέον ποιες από τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει (περί ενδιαφέροντος ομάδων για τον Σουηδό) ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και ποιες όχι.

Η επανέναρξη των επαφών πιστοποίησε την πρόθεση και των δύο πλευρών για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Πρόσφατα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν εξέφρασε ανοιχτά αυτή την επιθυμία του και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, πριν από λίγες ώρες υπήρξε επαφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, με τον ατζέντη του Σουηδού. Το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό, είναι φανερό ότι οι δύο πλευρές θέλουν να βρουν σημείο συμφωνίας και μένει να φανεί αν θα το καταφέρουν. Και δεν έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση για να το πετύχουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα