Φέστα: «Ζωτικής σημασίας η νίκη στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο» (vid)

Newsroom
Φέστα: «Ζωτικής σημασίας η νίκη στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης θέλει να ξεχάσει ήδη την ήττα με 4-0 από τον Ιωνικό και προετοιμάζεται για το τεράστιας σημασίας ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στη μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανλούκα Φέστα στην Cosmote TV:

«Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες, αλλά χάσαμε το πέναλτι και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να το ξεχάσουμε, να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ατρόμητο και είναι ζωτικής σημασίας να πάρουμε τη νίκη σε αυτό. Σίγουρα αν όλοι ήταν διαθέσιμοι θα ήταν διαφορετικά, αλλά τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση με τον Ατρόμητο, αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα