ΕΠΟ: Όρισε Γενική Συνέλευση για εκλογή του νέου προέδρου την 1η Ιουνίου

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Όρισε Γενική Συνέλευση για εκλογή του νέου προέδρου την 1η Ιουνίου

bet365

Η Εκτελεστική της ΕΠΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία στην οποία θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρός της αλλά και το πότε θα βγει η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης.

Ουσιαστικά προέκυψε η Γ.Σ. της 18ης Μαρτίου που θα βγάλει την Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης και ενώ η ειδική εκλογική Γενική Συνέλευση για την εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει την 1η Ιουνίου. Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

  • Κατ' εφαρμογή του νέου καταστατικού της Ε.Π.Ο. όρισε Εκτελεστικό Διευθυντή (CEO) της Ομοσπονδίας τον μέχρι πρότινος Εκτελεστικό Γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, στον οποίο ανατέθηκαν τα καθήκοντα που προβλέπονται από τα άρθρα 54, 55 και 56 του καταστατικού, μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου
  • Αποφάσισε τη μετάθεση της σύγκλησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 18 Μαρτίου 2022 με θέματα την επικύρωση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης και την επικύρωση του ορισμού νέων μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο..
  • Αποφάσισε τη σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή του νέου προέδρου της Ε.Π.Ο μαζί με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 1η Ιουνίου 2022.
  • Όρισε τον κ. Γιώργο Χατζησαρόγλου ως το υποδεικνυόμενο μέλος (5ο) της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα