ΕΠΟ: Από τον Ιούνιο με διεθνή διαγωνισμό η επιλογή των CEO και τεχνικού διευθυντή, πρώτα θα αναδειχθεί  ο νέος πρόεδρος

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Από τον Ιούνιο με διεθνή διαγωνισμό η επιλογή των CEO και τεχνικού διευθυντή, πρώτα θα αναδειχθεί  ο νέος πρόεδρος

bet365

Οι FIFA και UEFA έδωσαν στην ΕΠΟ σαφείς οδηγίες μέσω νέας επιστολής τους για το πότε και πως πρέπει να βγει ο νέος CEO και ο επόμενος πρόεδρός της.

Οι FIFA και UEFA με νέα επιστολή τους συστήνουν στην ΕΠΟ να επιλέξει όσο πιο άμεσα γίνεται τους CEO, αναπληρωτή CEO (αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ή εκτελεστικός γραμματέας) και τεχνικό διευθυντή. Όπως βέβαια οι δύο Ομοσπονδίες ζητούσαν το συντομότερο δυνατόν την εκλογή νέου προέδρου. Και όλα αυτά να γίνουν από τον Ιούνιο και μετά. Πριν συμβούν όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να βγει ο νέος πρόεδρος, διαδικασία που θα δρομολογηθεί με προσωρινό CEO τον Ιάκωβο Φιλιππούση, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό. Θα είναι δηλαδή εκείνος ο διευθύνων σύμβουλος μέχρι την εκλογή του επόμενου προέδρου της ΕΠΟ, που θα διαδεχθεί τον Δημητρίου.

Άρα από τον Ιούνιο και μετά θα πρέπει να επιλεγούν με διεθνή διαγωνισμό στην ΕΠΟ - σύμφωνα με τις οδηγίες των δύο διεθνών Ομοσπονδιών που αξιώνουν έναν τέτοιο διαγωνισμό - οι CEO, αναπληρωτής CEO και τεχνικός διευθυντής. Θα πρέπει να τονιστεί πως η Ολιστική Μελέτη των FIFA / UEFA που καλείται να εφαρμόσει η ΕΠΟ έχει πρωτοδεί το φως της δημοσιότητας στις 17 Νοεμβρίου του 2020 και το αρχικό πλάνο ανέφερε πως έπρεπε να είχε εφαρμοστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2021.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα