Απόλλων Σμύρνης: «Πόσο θα εκτεθείτε ακόμα κύριε Κλάτενμπεργκ;»

Newsroom
 Απόλλων Σμύρνης: «Πόσο θα εκτεθείτε ακόμα κύριε Κλάτενμπεργκ;»

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξαπέλυσε νέα «επίθεση» κατά του Αγγλου αρχιδιαιτητή με αφορμή τον ρέφερι Κουτσιαύτη.

Με τη νίκη έφυγε σήμερα (20/2) ο Απόλλων Σμύρνης από τη Λαμία και ταυτόχρονα πήρε πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ομως στη Ριζούπολη διατηρούν πολλά παράπονα από τον παράγοντα διαιτησία, με αφορμή το πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Κουτσιαύτης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και μείωσαν οι γηπεδούχοι. Για τον συγκεκριμένο διαιτητή είχαν παράπονα και από άλλα ματς τα οποία και εξέφρασαν με σχετική τους ανακοίνωση, κάτι που επανέλαβαν εκ νέου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πόσο θα εκτεθείτε ακόμα κύριε Κλάτενμπεργκ με την εμπάθεια που βγάζετε εναντίον του Απόλλωνα. Πόσα ανύπαρκτα πέναλτι θα συνεχίσουν να δίνονται εναντίον της ομάδας μας.

Όλη η Ελλάδα είδε σήμερα τον διαιτητή που στείλατε και «πόσο καλή διαιτησία είχε». Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα είχε αυτή την απόδοση. Τελικά αυτή είχε.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα