Ο Νέιρα «ανακοίνωσε» τη μεταγραφή του Γκαγιέγος στην Ουνιβερσιδάδ

Ο Νέιρα «ανακοίνωσε» τη μεταγραφή του Γκαγιέγος στην Ουνιβερσιδάδ

Newsroom
Ο Νέιρα «ανακοίνωσε» τη μεταγραφή του Γκαγιέγος στην Ουνιβερσιδάδ

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Χιλιανό χαφ που έπαιξε στη Νίκαια για τελευταία φορά με τους Κρητικούς.

Παίκτης της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε μπορεί να λογίζεται πλέον ο Φελίπε Γκαγιέγος. Ο ΟΦΗ ήταν σε επαφές με την ομάδα από τη χώρα του Χιλιανού χαφ και μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό ο Χουάν Νέιρα τον «αποχαιρέτησε», μέσω των social media. «Δυστυχώς είναι η τελευταία φωτογραφία μαζί. Σου εύχομαι όλα τα καλύτερα στην Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε», έγραψε σχετικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και έτσι ο 30χρονος αναμένεται άμεσα να επαναπατριστεί, ενώ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα των Κρητικών.

Η τελευταία πρόταση για τον παίκτη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού «άγγιξε» το buy out του (περίπου 550.000 ευρώ) και ο Γκαγιέγος βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για τη χώρα του.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα