Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Κράτησε την (βαθμολογική) ανάσα του μέχρι τέλους!

Δημήτρης Τομαράς
 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Κράτησε την (βαθμολογική) ανάσα του μέχρι τέλους!

bet365

Το πάθημα κόντρα στον ΟΦΗ έγινε μάθημα για τον Ατρόμητο που αυτή την φορά κράτησε ως το τέλος το 2-0 (Μουνίθ, Ερλινγκμαρκ) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας σημαντικό βαθμολογικό άλμα στην υπόθεση παραμονή. Έμπλεξαν για τα καλά οι Αρκάδες που έπαιζαν από το 37' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κρεσπί.

Νίκη - χρυσάφι για τον Ατρόμητο με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι στην προσπάθεια των γηπεδούχων για τη διασφάλιση της παραμονής ενώ οι Αρκάδες έμειναν μετά τον Ιωνικό ξανά χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το ματς με σχηματισμό 4-4-2 έχοντας μπροστά τους Κουλούρη και Αλιμπέκ. Ο Αστέρας Τρίπολης παρότι είχε και αυτός δύο φορ στο βασικό σχήμα του είχε ένα σύστημα με 4-2-3-1 με τον Σόνι πίσω από τον Μπαράλες.

Προηγήθηκε στο 1ο λεπτό ο Ατρόμητος και μετά πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Ο Μουνίθ δοκίμασε το πόδι του, ο Τσιφτσής - όπως είπε στους συμπαίκτες του - δεν είχε ορατότητα και ενώ βρήκε τη μπάλα με τα χέρια του έφυγε για να γίνει το 1-0. Στη συνέχεια και οι 2 ομάδες είχαν φάσεις.

Στο 11' ο Τσιφτσής σταμάτησε τον Κουλούρη σε τετ α τετ. Στο 15' ένα πολύ καλό φάουλ του Σόνι αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 38ο λεπτό ήταν ένα σημείο - κλειδί για τον αγώνα. Ο Ρετζίς Κρέσπι πήγε πολύ άσχημα και δυνατά στο γόνατο του Μουνίθ και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω για το 2-0.

Ο Αστέρας πήγε να βγάλει αντίδραση και πίεσε με Σόνι αλλά ο Ατρόμητος έκανε το 2-0

Στην επανάληψη παρότι έπαιζε με 10 παίκτες ο Αστέρας έκανε πρέσινγκ και έβγαλε φάσεις για γκολ όπως με τον Σόνι. Ο Ατρόμητος όμως έκανε καλή διαχείριση και στο 74' βρήκε το 2-0 από σουτ του Έρλινγμαρκ μετά από πάσα του Κλωναρίδη. Στο 85' ο Άλβαρες είχε ένα φάουλ λίγο έξω. Γενικά πάντως στο ματς δεν έλλειψε η ένταση και υπήρξαν και νεύρα στη διάρκειά του.

MVP: Μουνίθ. Και σκόρερ ήταν στο 1-0 και πήρε την αποβολή του Ρέτζις Κρέσπι στη διάρκεια του α' μέρους.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Το κέντρο της άμυνας του Ατρόμητου στο πως στάθηκε στο παιχνίδι. Κυρίως ο Μαυρομμάτης που έπαιξε βέβαια ένα ημίχρονο. Εδώ μπαίνει και ο Έρλινγκμαρκ για το γκολ του για το 2-0.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ρέτζις Κρέσπι μαζί με τον Τσιφτσή. Ορθώς ο Κρέσπι είδε κόκκινη για πολύ άσχημο μαρκάρισμά του στον Μουνίθ και άφησε την ομάδα του με 10 από νωρίς. Ο Τσιφτσής χρεώνεται την κακή διαχείριση της φάσης του 1-0.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έχει κάνει το δίχως άλλο ο Τσιφτσής. Στη φάση του γκολ του Μουνίθ που βρήκε τη μπάλα αλλά δεν έβγαλε το σουτ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστή η αποβολή του Ρέτζις Κρεσπί για άσχημο χτύπημα πάνω στον Μουνίθ. Προς το τέλος του ματς φάνηκε να υπάρχει παράβαση του Κ. Παπαδόπουλου πάνω στον Μπαράλες για πέναλτι, που δεν δόθηκε.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Χωρίς να είναι το απόλυτο... αφεντικό του αγώνα ο Ατρόμητος βρήκε πολύ γρήγορα το γκολ για το 1-0. Μετά τη σωστή αποβολή του Κρέσπι τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο δύσκολα για τον Αστέρα που το πάλεψε και με 10 παίκτες αλλά μετά το 2-0 δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης (34' λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης (46' Κ. Παπαδόπουλος), Χαρίσης, Σάλομον (63' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (63' Κλωναρίδης), Αλιμπέκ (76' Ντένιτς) και Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Ατιένζα, Αντζουλάς (87' Α. Ριέρα), Καρμόνα, Τασουλής (63' Φ. Άλβαρες), Μουνάφο (87' Καπίγια), Κανελλόπουλος (64' Ιγκλέσιας), Σίτο, Ρετζίς Κρέσπι, Σόνι και Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα