«Ομάδα της Super League Interwetten θέλει να αποκτήσει τον Γουίλσιρ»

«Ομάδα της Super League Interwetten θέλει να αποκτήσει τον Γουίλσιρ»

Κώστας Τόπας
«Ομάδα της Super League Interwetten θέλει να αποκτήσει τον Γουίλσιρ»

bet365

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι ο Τζακ Γουίλσιρ απασχολεί έντονα ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στην Super League Interwetten.

Ενας από τους βασικούς λόγους που η καριέρα του Τζακ Γουίλσιρ είδε την κατηφόρα, ήταν οι σοβαροί τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν τον 30χρονο άσο. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ παραμένει ελεύθερος δίχως προτάσεις και με απόλυτη άγνοια για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, ο Γουίλσιρ πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να υπενθυμίσει σε διάφορες ενδιαφερόμενες ομάδες ότι δεν έχει αποσυρθεί ακόμη από την ενεργό δράση.

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, το football.london έγραψε ότι «ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μόντσα, της ΑΕΚ καθώς και διάφορων ομάδων της Τσάμπιονσιπ». Ωστόσο καμία από αυτές τις ομάδες δεν προχώρησε στην περίπτωση του.

Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Γουίλσιρ έχει προτάσεις από την Κόμο, που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και από ελληνική ομάδα της Super League Interwetten που φυσικά δεν κατονομάζεται από το αγγλικό Μέσο.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι το «παράθυρο» για την απόκτηση ελεύθερων παικτών στην Ελλάδα ολοκληρώνεται σήμερα (15/02) στις 23:59.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα