Οι προβλέψεις της G-Betting με σούπερ απόδοση 16,2 και Ολυμπιακός-ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting με σούπερ απόδοση 16,2 και Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Δείτε τις προβλέψεις της G-Betting για την 23η αγωνιστική της Superleague Interwetten, με το Ολυμπιακός-ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Σήμερα το πρόγραμμα της Superleague Interwetten περιλαμβάνει το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, αφού έχουμε 4 αναμετρήσεις και φυσικά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ κλέβει την παράσταση

Ξεκίνημα στις 15:00 με τον ΟΦΗ να κοντράρεται με τον Βόλο σε μια μάχη πολύ σημαντική για την 6άδα. Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και έχουν τους τρόπους να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα. Ο ΟΦΗ κάνει καλά ματς στην έδρα του, ενώ με τον Φαν Βέερτ μπροστά ο Βόλος έχει πολλές πιθανότητες να βρει γκολ. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.77 στην Interwetten.

o

Στις 15:30 η Λαμία φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό. Οι Φθιωτοί αποτελούν τον κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια Πονηρό ματς, με τους δύο μονομάχους να ποντάρουν στα κενά που υπάρχουν στις αμυντικές γραμμές των αντιπάλων. Δεν αξίζει η νίκη του τριφυλλιού με χαμηλή απόδοση, αλλά καλό είναι το goal/goal στο 2.55. Αξίζει το ρίσκο, αφού η Λαμία μπορεί να βρει ένα γκολ στην κόντρα ή από στημένη μπάλα λόγω των ψηλών κορμιών (Αντέτζο, Τζανετόπουλος) που διαθέτει.

t

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Θεσαλονίκης με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Κούρτιτς να σώζει τον Δικέφαλλο του Βορρά στις καθυστερήσεις. Χωρίς Κουλούρη ο Ατρόμητος, χωρίς Ίνγκασον-Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ. Το under 2.5 στο 2.00 στην Interwetten έχει τη γλύκα του, αφού οι Περιστεριώτες δεν είναι εύκολοι στο γκολ, ενώ και ο ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του και το ματς με τη Μίντιλαντ για το Conference League.

i

Πάμε και στις 19:30 και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο +9 από τον ΠΑΟΚ και θέλουν να κρατήσουν τη διαφορά ή να την αυξήσουν. Από την άλλη η Ένωση κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά από μία φάση στο 94' την έχασε με το γκολ του Κούρτις. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν είναι η καλύτερη δυνατή και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το ντέρμπι όμως είναι πάντα ντέρμπι. Οι δύο αντιπαλοι έχουν εξαιρετικές μεσοεπιθετικές γραμμές με Μασούρα-Αγκιμπού-Ρόνι-Ελ Αραμπί και Τσούμπερ-Άμραμπατ-Λιβάι Γκαρσία-Ανσαριφαρντ (δεν παίζει ο Αραούχο). Εύκολα ή δύσκολα το goal/goal θα βγει στο 1.80

a

Οι επιλογές της G-Betting

ΟΦΗ-Βόλος

Παναθηναϊκός-Λαμία

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting