Οι προβλέψεις της G-Betting με απόδοση 5,39

G-Betting G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting με απόδοση 5,39
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα δύο σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Με τις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας που έγιναν μεσοβδόμαδα, επιστρέφουμε στη δράση για την Superleague Ιnterwetten, η οποία πλέον έχει φτάσει στην 23η αγωνιστική. Η αυλαία της ανοίγει σήμερα με δύο παιχνίδια τα οποία θα γίνουν στις 19:30.

Στην Ριζούπολη υπάρχει το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός, με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να έχουν ελπίδες να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που πριν μία εβδομάδα γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προέρχονται από την υπερπροσπάθεια των 120 λεπτών στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είδε τους Ντομίνγκες και Κάστρο να επιστρέφουν στην αποστολή, όμως υπάρχουν οι απουσίες των τιμωρημένων Φατιόν, Λισγάρα, αλλά και του τραυματία Άλβες. Για τους φιλοξενούμενους εκτός είναι οι Ντουάρτε (τιμωρημένος), Μάρτενσον, Μόρσεϊ (τραυματίας, νοκ άουτ παραμένει και ο Αποστολάκης), όμως ο Αναστασίου υπολογίζει εκ νέου στους Βέργο, Ντίας, Κορνέλιους, Μελίσσα που για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν στο Φάληρο.

απολλων

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να μπει γκολ μέχρι και το 29ο λεπτό που δίνει 2.20

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας που δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι του με την Λαμία αναβλήθηκε, υποδέχεται τον Ιωνικό. Ο προπονητής των Αρκάδων δεν έχει ανακοινώσει αποστολή για το παιχνίδι, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει τους παίκτες στην διάθεσή του.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι είδαν τους Καμπράλ και Βαλεριάνος, αλλά να μένουν εκτός οι τιμωρημένοι Τσιγκρίνσκι και Μύγας.

αστ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο που δίνει 2,45.

Οι προτάσεις της G-Betting

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting