Παναιτωλικός: Σε δημοπρασία για ιερό σκοπό οι φανέλες και το πανό για τον Άλκη!

Newsroom
Παναιτωλικός: Σε δημοπρασία για ιερό σκοπό οι φανέλες και το πανό για τον Άλκη!

bet365

Τα «καναρίνια» θα δημοπρατήσουν το ξεχωριστό πανό και τις φανέλες με το όνομα του Αλκη που φόρεσαν κόντρα στον ΠΑΣ και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε ίδρυμα της Βέροιας, γενέτειρας του αδικοχαμένου 19χρονου.

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (5/2) στο Αγρίνιο, καθώς ο Παναιτωλικός τίμησε με έναν πολύ όμορφο και συγκινητικό τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκη. Τα «καναρίνια» ανάρτησαν ένα πανό με τη μορφή του Τίτορμου να κρατά το σώμα του νεαρού που δολοφονήθηκε, ενώ οι παίκτες του αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με μία ξεχωριστή φανέλα που έφερε το όνομά του.

Στο club αποφάσισαν να δημοπρατήσουν τόσο τις φανέλες όσο και το ξεχωριστό πανό και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Βέροιας, στη μνήμη του Αλκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανάλαβε την πρωτοβουλία να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά την δολοφονία ενός ακόμα φιλάθλου, του Άλκη Καμπανού. Με την ανάρτηση σχετικού σκίτσου του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου στα social media της ομάδας και σε πανό στο γήπεδο, όπως επίσης με την απόφαση να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φανέλες στις οποίες αντί των ονομάτων τους αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ.


Η πρωτοβουλία έτυχε καθολικής αποδοχής και μεγάλης ανταπόκρισης. Θέλοντας να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθούμε ως Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος σχεδόν έναν αιώνα, θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε (πανό, φανέλες ποδοσφαιριστών με τις υπογραφές τους) μέσω του Charityidols προκειμένου όσοι εκδήλωσαν πρόθεση να αποκτήσουν το υλικό, να μπορέσουν να το πράξουν. Λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε (για μια ακόμα φορά) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα