Βέλεθ: «Είναι ντροπή αυτά που κάνουν στον Παναθηναϊκό, παίζουν με το ψωμί μας»

Βέλεθ: «Είναι ντροπή αυτά που κάνουν στον Παναθηναϊκό, παίζουν με το ψωμί μας»

Newsroom
Βέλεθ: «Είναι ντροπή αυτά που κάνουν στον Παναθηναϊκό, παίζουν με το ψωμί μας»

bet365

Ο Φραν Βέλεθ ήταν απίστευτα εκνευρισμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και ξέσπασε κατά του διαιτητή Τρεϊμάνις.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Λετονού διαιτητή Αντρίς Τρεϊμάνις μετά την ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ. Ξέσπασε λέγοντας:

«Όλοι είδατε το παιχνίδι. Είναι τρεις ήττες σκληρές για εμάς. Έφτασε η στιγμή να πω ότι είναι ντροπή. Αυτά που μας κάνουν στα τελευταία παιχνίδια είναι αχαρακτήριστα. Θεωρώ ότι όλοι, εμείς, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, φτάνουμε να πούμε... αρκετά. Aπό το 10ο λεπτό μας λέει ο διαιτητής να παίξουμε πιο γρήγορα, την άλλη εβδομάδα να έρθουν άλλοι να παίξουν, εμείς δεν μπορούμε έτσι. Μας φέρνουν Λετονό, καλύτερα να έφερναν Έλληνα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει εμείς να βελτιώσουμε σε αγωνιστικό επίπεδο. Παίζουν όμως με το ψωμί μας, με το ψωμί των οικογενειών μας. Καθαρό πέναλτι δεν μας το δίνει. Αυτά που μας κάνουν ντροπή, πρέπει να το πούμε. Πρέπει να χτυπήσουμε τη γροθιά στο τραπέζι και να πούμε “φτάνει, ως εδώ, αρκετά”».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα