ΠΑΟΚ-Άρης: Θετικοί να γίνει το φιλικό για τον Άλκη

Newsroom
ΠΑΟΚ-Άρης: Θετικοί να γίνει το φιλικό για τον Άλκη
Ο Μάκης Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι η επιθυμία του πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη θα γίνει πραγματικότητα, καθώς υπήρξε συμφωνία με τον Καρυπίδη για να γίνει το φιλικό ΠΑΟΚ-Άρης.

Τη στιγμή που η κοινωνία καταρρέει, κολυμπώντας στο αίμα του αδικοχαμένου Άλκη, ο πατέρας του 19χρονου με απίστευτα ψυχικά αποθέματα ζήτησε να γίνει ένα φιλικό ΠΑΟΚ-Άρης.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο από την οικογένεια.

Αίτημα που φαίνεται πως πιθανότατα θα υλοποιηθεί, όπως επισήμανε ο Μάκης Γκαγκάτσης μετά από συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, .

Άρης και ΠΑΟΚ έδειξαν την πρόθεσή τους για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιριστών ομάδων για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του πατέρα του δολοφονηθέντα Άλκη κυρίως όμως για να στείλουν ξεκάθαρο κοινωνικό μήνυμα και αντίστοιχο κατά της βίας. Για την ακρίβεια, οι δύο αιώνιοι της Θεσσαλονίκης συζήτησαν αυτό το ενδεχόμενο, δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και επικεντρώθηκαν στη διεξαγωγή του σε βάθος χρόνο με την παρουσία οικογενειών και παιδιών.

Η ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών – μετά τη σημερινή (4/2) πρώτη που έγινε μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση – θα γίνει σε βάθος χρόνου καθώς αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων βρίσκεται η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη με τη σύλληψη όλων όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την αποτρόπαια πράξη και φυσικά να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε ότι στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μεταξύ των ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη.

«Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είναι εγκληματίας και ζώο» τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη σύσκεψη με στελέχη του Άρη και του Ηρακλή στην Εισαγγελία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα