Βιγιαφάνιες: «Φάουλ στον Μαουρίσιο στο πρώτο γκολ, δεν υπήρχε αποβολή δικιά μου» (vid)

Newsroom
Βιγιαφάνιες: «Φάουλ στον Μαουρίσιο στο πρώτο γκολ, δεν υπήρχε αποβολή δικιά μου» (vid)

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του για την διαιτησία του Καραντώνη αναφέροντας πως στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Μαουρίσιο και πως δεν υπήρχε αποβολή δικιά του γιατί δεν έκανε φάουλ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» φωνάζουν για την διαιτησία του Καραντώνη. Πολλά παράπονα είχε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντίνο που αποβλήθηκε στο 74' να αναφέρει μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV τα εξής: «Για ποιο πράγμα να μιλήσουμε; Για το ποδόσφαιρο, για τον διαιτητή; Υπάρχουν τόσα πράγματα να πούμε… Ελπίζω να τα πείτε κι εσείς στα προγράμματα που έχετε. Υπήρχαν 20 κάμερες και όλες έδειξαν ότι ούτε καν ακουμπούσα τον αντίπαλό μου. Μπορεί να παίξαμε άσχημα, να μην ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά στο πρώτο γκολ έγινε φάουλ στον Μαουρίσιο και η δική μου αποβολή δεν υπήρχε καν. Και αυτό φαίνεται! Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, δεν παίξαμε καλά, ούτε η μεσαία γραμμή ήταν όπως έπρεπε, αλλά πρέπει να δείξετε αυτές τις φάσεις γιατί θα επαναληφθούνε αυτά τα πράγματα».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα: «Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι, ίσως και δυσκολότερο από αυτό με τον ΟΦΗ. Πρέπει να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά από αύριο. Είναι ντροπή ο τρόπος που χάσαμε από τον ΟΦΗ, δεν ήταν όμως ένας αγώνας που έπρεπε να χάσουμε».

Για τη δική του αγωνιστική άνοδο: «Δουλεύω πολύ κι έχω την εμπιστοσύνη της ομάδας μου. Δεν είναι όμως η κατάλληλη μέρα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα, πρέπει να αλλάξουμε. Είναι ντροπή το αποψινό αποτέλεσμα για μας, αλλά πρέπει κι εσείς (τα ΜΜΕ) να μιλάτε για όλα αυτά που συμβαίνουν. Εμείς θα δώσουμε ό,τι καλύτερο, το ποδόσφαιρο θα υπάρχει, οι διαιτητές θα υπάρχουν, αλλά κι εσείς (τα ΜΜΕ) για να λέτε όλα όσα γίνονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα