Ένα νέο κρούσμα στον ΠΑΟΚ, με Σοάρες (ξανά) στην αποστολή (pic)

Ένα νέο κρούσμα στον ΠΑΟΚ, με Σοάρες (ξανά) στην αποστολή (pic)

bet365

Ενα θετικό κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε κατά τον τελευταίο απαραίτητο έλεγχο πριν από τους αγώνες, με τον «Δικέφαλο» να ταξιδεύει στην Αθήνα με τον Φιλίπε Σοάρες, αλλά χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην αποστολή.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεστ εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που αποκλείστηκε από την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ποδοσφαιριστής έχει μπει σε καραντίνα και εφαρμόζεται κανονικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ σ’ ότι αφορά τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο, Φιλίπε Σοάρες, συμπεριλήφθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και στους προσαγωγούς, ο Σουριναμέζος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Από τον αγώνα της Ριζούπολης θα απουσιάσει κι ο τιμωρημένος Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Πιο αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Σάστρε, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα