Νικολαΐδης: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην ΑΕΚ» (vid)

Νικολαΐδης: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Νικολαΐδης: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο αλλά και την γενικότερη εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως αυτή δεν οφείλεται σε θέμα χρημάτων ή μεταγραφών.

Για την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο την περασμένη Κυριακή (30/01) κλήθηκε να μιλήσει στο «Monday FC» της NOVA, ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο πρώην πρόεδρος και παλαίμαχος της Ενωσης ανέφερε πως στην ομάδα δεν υπάρχει σχέδιο, τονίζοντας ωστόσο πως η κακή της εικόνα δεν είναι οφείλεται σε θέμα χρημάτων ή μεταγραφών. Μάλιστα, τοποθετήθηκε και για τον προπονητή της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη για τον οποίο δήλωσε πως χαρακτηριστικά πως «πρέπει να έχεις μια ασπίδα πάνω του».

«Την ΑΕΚ την είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν την είδαμε στο δεύτερο. Μια ομάδα που είναι σε απόγνωση και όσο περνούσε η ώρα λέγαμε αν θα βάλει κι άλλο γκολ ο Βόλος ή όχι στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ υπήρχαν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Και να κέρδιζε τα ίδια θα λέγαμε. Στο πρώτο ήταν πολύ καλή, αλλά αυτό είχε να κάνει με την ικανότητα των παικτών της. Εγώ πάλι δεν είδα σχέδιο. Ο Βόλος ήταν καλύτερη ομάδα.

Δεν είναι θέμα χρημάτων ή θέμα μεταγραφών η εικόνα της ΑΕΚ. Έχει καλή ποιότητα, αλλά δεν υπάρχει σχεδιασμός. Παράδειγμα δεν μπορείς να έχεις δύο αριστερά μπακ που είναι διεθνείς με το Ιράν. Πάντως τα τελευταία χρόνια θέμα χρημάτων δεν υπάρχει στην ΑΕΚ.

Όταν παίρνεις έναν τέτοιο προπονητή πρέπει να έχεις μια ασπίδα πάνω του και να μην υπάρχει στο μυαλό του η παραμικρή υποψία ότι μπορεί να κινδυνεύει η θέση του. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει ένας προπονητής, ειδικά ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαϊδης.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα