Ινγκασον: «Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε 2-3 γκολ» (vid)

Ινγκασον: «Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε 2-3 γκολ» (vid)

Newsroom
 Ινγκασον: «Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε 2-3 γκολ» (vid)

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ σχολίασε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το… κάτι παραπάνω θα μπορούσε να είχε πάρει ο ΠΑΟΚ από το χθεσινό (30/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1), όπως ανέφερε ο Ινγκασον στο PAOK TV. «Νομίζω πως όλοι είμαστε απογοητευμένοι.. Πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες ώστε να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση στο ημίχρονο. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ αμέσως. Ήταν μια δύσκολη στιγμή αλλά ξεκινήσαμε καλά και στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», σχολίασε αρχικά ο Ισλανδός στόπερ.


Και μετά ρωτήθηκε ποιο ήταν το αίτιο για την ισοπαλία. «Το σημείο – κλειδί για το αποτέλεσμα ήταν η γρήγορη ισοφάριση. Ήμασταν σε καλή θέση μέχρι να σκοράρουν, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας τους έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την εμφάνιση μας, δώσαμε ότι είχαμε όπως και οι αντίπαλοι. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικά γιατί αξίζαμε την νίκη».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να καλύψει την απόσταση που τον χωρίζει από τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους». «Προφανώς είναι δύσκολο. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά. Φυσικά δε θα τα παρατήσουμε, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, όσο έχουμε πιθανότητες. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Θα πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εκεί όλα είναι πιθανά. Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μέχρι τα πλέι οφ και θα δοκιμάσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα