Μανούσος στο Gazzetta: «Έχω μάθει να μην τα τα παρατάω ποτέ, έχουμε τη σιγουριά πως θα σωθούμε» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μανούσος στο Gazzetta: «Έχω μάθει να μην τα τα παρατάω ποτέ, έχουμε τη σιγουριά πως θα σωθούμε» (vid)

bet365

Ο μεγάλος ήρωας της Λαμίας, Γιώργος Μανούσος, έβαλε δύο γκολ με τον ΟΦΗ στο πρώτο του ματς μετά από 2,5 μήνες αποχής λόγω τραυματισμού και μιλά στο Gazzetta για το πως ένιωσε και τις δυσκολίες του.

Στα 34 του χρόνια ο Γιώργος Μανούσος παραμένει ένας μεγάλος μαχητής. Ένας παίκτης που αρνείται πεισματικά να το βάλει κάτω. Το story του είναι η απόλυτη επιβεβαίωση του τι μπορεί να πετύχει ένας ποδοσφαιριστής όταν έχει ποιότητα, εμπειρία και πίστη στον εαυτό του και τις δυνατότητές του. Και όλα αυτά για τον έμπειρο επιθετικό της Λαμίας.

Ένας Μανούσος που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό και είχε αποχή 2,5 μηνών. Και στο πρώτο του ματς μετά την επάνοδό του έβαλε 2 γκολ σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα... τελικού με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μάλιστα έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε μόλις 10 αγώνες.

Μιλώντας στο Gazzetta ο Μυτιληνιός επιθετικός άνοιξε την καρδιά του για όσα πέρασε αλλά και για τη χαρά του για τα δύο αυτά γκολ. «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αλλά και για μένα. Θέλαμε πολύ τους 3 βαθμούς και ενώ για μένα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά τις 22 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό όπου είχα τραυματιστεί και έμεινα εκτός για 2,5 μήνες», τονίζει αρχικά.

Πως ήταν όμως για εκείνον να λείπει τόσο καιρό και να επιστρέφει; «Για όσους με ξέρουν καλά δεν τα παρατάω ποτέ. Έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ και δεν θα λειτουργούσα διαφορετικά τώρα», ήταν η απάντησή του.

Εξάλλου ο ίδιος σε ποστάρισμά του στο Facebook έγραψε: «Εμπόδια, ατυχίες, τραυματισμοί. Εκεί που λες πως όλα τελειώνουν... Εκεί έρχεται μια δύναμη που σε σπρώχνει να σηκωθείς και να συνεχίσεις να πολεμάς. Να μάχεσαι, γιατί η ζωή είναι ενας αγωνας και μέσα στο γήπεδο και εκτός! Μην τα παρατάτε. Η ψυχή και η θέληση νικάει πάντα! Θεέ μου σε ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μου».

ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Η ξεχωριστή αφιέρωση στον άνθρωπο που ήταν δίπλα του

Ο Μανούσος είχε μία αφιέρωση και για το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι και για το δεύτερο. Η πρώτη αφιέρωση όπως επισημαίνει στο Gazzetta είναι «για τον Γιάννη Κεραμίδα. Τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας που ήταν δίπλα μου με διπλές θεραπείες, δουλεύοντας σε αργίες και με στήριξε. Του αφιέρωσα το πρώτο γκολ», διευκρίνισε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Όσο για το 2ο; «Το 2ο γκολ το αφιέρωνω σε όλη την οικογένεια της Λαμίας και στην οικογένειά μου και σε όσους με στηρίζουν και με πιστεύουν. Δεν το αφιέρωσα κάπου στον αγώνα αλλά το κάνω τώρα», υπογράμμισε.

Τι σημαίνουν όμως για τη Λαμία νίκες όπως με τον Άρη στο Κύπελλο και τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα; «Είναι μεγάλη η χαρά. Δεν το συζητώ. Οι νίκες σου δίνουν μεγάλη ψυχολογία. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Όσο όμως περνάνε τα παιχνίδια εμείς παρουσιάζουμε όλο και πιο καλή εικόνα και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι και μία βαθμολογική ανάσα αλλά και να θέλεις να παίζεις και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο», απαντά.

Όσο για τον στόχο της σωτηρίας ο Μανούσος θεωρεί πως «η ομάδα μας έχει την ποιότητα, τα προσόντα αλλά και τον προπονητή για να πάει ψηλότερα. Ναι έχουμε σιγουριά πως θα τα καταφέρουμε και θα σωθούμε».

«Έχει δίκιο ο κόουτς Γρηγορίου, αδιανόητο αυτό που γίνεται»

Η συζήτησή μας δεν γινόταν να μην περιστραφεί και γύρω απ' όσα είπε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου: «Ο κόουτς έχει 100% δίκιο. Δεν γίνεται μέσα σε μία περίοδο πανδημίας να έχουμε 4,5 αγώνες σε 8,5 μέρες. Είναι αδιανόητο. Αδιανόητο αυτό που γίνεται. Υπάρχει κούραση, κορονοϊός και τόσα άλλα. Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και στην ομάδα για το πως προσπαθούν και για την εικόνα τους όλο αυτό το διάστημα με συνεχόμενα παιχνίδια».

Ο Γιώργος Μανούσος από την πλευρά του κάνει ακόμα ποδοσφαιρικά όνειρα αλλά κυρίως θέλει να «είμαι γερός. Να είμαι καλά. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Όσο για την ομάδα συνεχίζουμε το δύσκολο έργο. Με τον Ατρόμητο μας περινέμει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μένουμε ούτε στη νίκη με τον Άρη και ούτε στην επικράτηση με τον ΟΦΗ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα