Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: Εστειλε σύνθημα νίκης με τα «κάλαντα» της Τούμπας (vid)

Newsroom
Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: Εστειλε σύνθημα νίκης με τα «κάλαντα» της Τούμπας (vid)

bet365

Τα ασπρόμαυρα αισθήματα του έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μέσω ενός «χτυπήματος» στο Instagram, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη (30/1, 19:30, Novasports Prime, Live Gazzetta), ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο άλλοτε επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην Τούμπα, θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και την καυτή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» σε παλαιότερο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

«Τα κάλαντα στην Τούμπα ακούγονται ηχούν κάπως έτσι…Μην ανησυχείτε, απλά ευχηθείτε τους καλή χρονιά. Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι η σημερινή (30/01) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην κάνει χρήση του 10 τοις εκατό και των 1000 θεατών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα