Σβαμπ: « Όλα ή τίποτα στο ντέρμπι, έχω πολλά ακόμα να δώσω στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Σβαμπ: « Όλα ή τίποτα στο ντέρμπι, έχω πολλά ακόμα να δώσω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στη σημασία του, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον στην Τούμπα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να δώσουμε μία μεγάλη μάχη, να δείξουμε πως ακόμα έχουμε μία ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Για εμάς, είναι όλα ή τίποτα!».

Ο Στέφαν Σβαμπ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας, στάθηκε στην αξία της νίκης.

«Ξέρουμε την κατάσταση και τη βαθμολογία. Όμως, τα τελευταία αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά για εμάς, κάναμε τα πάντα για να αναστρέψουμε την κατάσταση και σήμερα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία, να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση. Αυτή την ευκαιρία, δεν θέλουμε να τη χάσουμε. Δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αλλά δεν είναι ο τελικός της σεζόν. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για εμάς και για όλους τους ανθρώπους του κλαμπ, για να πλησιάσουμε ακόμα πιο πολύ τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Αυστριακός χαφ.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ Λιντζ και αναφορικά με το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ είπε:

«Αισθάνομαι άνετα και αισθάνομαι πως ο χρόνος μου εδώ δεν έχει τελειώσει. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού τον Δεκέμβριο, ήταν μία δύσκολη περίοδος, όμως τώρα είμαι 100% έτοιμος, όπως είπα ο χρόνος μου εδώ δεν έχει τελειώσει. Γι΄ αυτό δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα. Μου αρέσει εδώ, μου αρέσει το κλαμπ, μου αρέσουν οι άνθρωποί του. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα φέτος, θέλω να είμαι μέλος του κλαμπ και στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα