G-Betting: Με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και συνολική απόδοση 19,1

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και συνολική απόδοση 19,1
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα 4 σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten, με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεχωρίζει.

Το κυρίως πιάτο της 20ης αγωνιστικής της Superleague Ιnterwetten προσφέρεται σήμερα και το μενού έχει 4 αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της Ηπείρου έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο τη φετινή σεζόν και παλεύει για έξοδο στα playoffs. Από την άλλη η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Παρόλο που έχει κόψει βαθμούς από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη, στα υπόλοιπα ματς έχει θέματα. Στο 1.83 ο άσσος προσφέρεται στην Interwetten.

w

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγνοεί το γκολ εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Λαμία. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις νίκες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Σίγουρα το 2-3 γκολ στο 1.90 αξίζει.

n

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βολο και δεν θέλει να πετάξει κι άλλους βαθμούς στο ΟΑΚΑ. Τα προηγούμενα χρόνια τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν αρκετά γκολ. Ικανότατοι οι δύο αντίπαλοι στον μεσοεπιθετικό τομεά, με προβλήματα στην άμυνα. To 1 και goal/goal προσφέρεται στο 2.90 στην Interwetten και με την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι τώρα στη σεζόν φαντάζει πολύ πιθανό.

9

Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τούμπα (19:30), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αν φύγουν με διπλό πάνε στο +12 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να πάει στο -6. Δύσκολο ματς που είναι αρκετά πιθανό να έχει γκολ και από τις δύο ομάδες. Η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν εμπνέει σιγουριά, ενώ η απουσία του Σισέ από την άμυνα έχει επηρεάσει τον Ολυμπιακό. Τo goal/goal πληρώνει 1.90.

f

Οι επιλογές της G-Betting

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός - Άρης

ΑΕΚ - Βόλος

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting