Κάνιας: Η αφιέρωση και οι «μνήμες» που ξύπνησαν από το ματς με τη Βασιλεία (vids)

Κάνιας: Η αφιέρωση και οι «μνήμες» που ξύπνησαν από το ματς με τη Βασιλεία (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Κάνιας: Η αφιέρωση και οι «μνήμες» που ξύπνησαν από το ματς με τη Βασιλεία (vids)

bet365

O Ισπανός χαφ του Ιωνικού πανηγύρισε το πανέμορφο χθεσινό του γκολ με έναν «κωδικοποιημένο» τρόπο που έχει καθιερώσει για χάρη της κόρης του που υπεραγαπά.

Την «υπογραφή» του Χοσέ Κάνιας φέρει η χθεσινή (29/1) μεγάλη νίκη του Ιωνικού επί του Ατρόμητου, καθώς ο Ισπανός χαφ άνοιξε το σκορ στο 2-1 που επικράτησε η ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα της επέτρεψε να εδραιωθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα ο 34χρονος μέσος σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα γκολ της σεζόν, αφού με μία «βολίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων και εύλογα το τέρμα του πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στο γήπεδο. Ή μήπως και κάπου αλλού;

Για όσους πρόσεξαν το πρώτο πράγμα που έκανε ο έμπειρος μέσος ήταν να «δέσει» τα δάχτυλα των χεριών του και να σηκώσει τα χέρια του, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε και μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα που αποθανάτισε τα τεκταινόμενα.

Την ίδια στιγμή πίσω στο σπίτι η μικρή Αλεσάνδρα έπραττε το ίδιο. Βλέπετε αυτό είναι το «συνθηματικό» που έχει «καθιερώσει» με την κόρη του, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ενωμένοι πάμε ψηλά». Τη λατρεύει και της αφιερώνει τα γκολ του και με αυτόν τον τρόπο είναι σα να βρίσκεται κοντά του σε κάθε ματς.

Παράλληλα... ξύπνησαν μνήμες από το βράδυ της 24ης Ιουλίου του 2018, όπου ο ΠΑΟΚ που αγωνίζονταν τότε ο Κάνιας υποδέχθηκε τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και επικράτησε 2-1 (στη ρεβάνς κέρδισε ξανά με 3-0). Για όσους θυμούνται ο Ισπανός ήταν εκείνος που με ένα πάνω-κάτω ίδιο σουτ (αντίστοιχης δυσκολίας/ποιότητας) βρήκε πρώτος δίχτυα στον αγώνα και μάλιστα κατά μεγάλη σύμπτωση εκ νέου στο 32', όπως δηλαδή συνέβη και χθες.

Για την ιστορία μάλιστα τα 2 από τα 4 τέρματα που έχει πετύχει στην εν Ελλάδι καριέρα του (έφτασε τις 107 εμφανίσεις ) είναι κόντρα στον Ατρόμητο, αφού είχε προηγηθεί το 3-1 του 2018 στο Περιστέρι ως παίκτης των Θεσσαλονικιών για το Κύπελλο (Φλεβάρης του 2018).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα