Γιοβάνοβιτς σε ποδοσφαιριστές: «Είστε καλοί παίκτες, σηκώστε ψηλά το κεφάλι»

Νίκος Αθανασίου
Γιοβάνοβιτς σε ποδοσφαιριστές: «Είστε καλοί παίκτες, σηκώστε ψηλά το κεφάλι»

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του αναφέροντας πως θα πρέπει να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και πως πιστεύει σε αυτούς.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, τονίζοντας πως τους πιστεύει, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν την δουλειά.

Ο Σέρβος προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν παίξαμε καλά, δεν μας πήγε και το παιχνίδι, το χάσαμε και γι' αυτό φταίμε όλοι μας. Είστε όλοι καλοί παίκτες, έχουμε δείξει ότι έχουμε καλή ομάδα, δουλεύουμε σωστά και αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι και πάμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να το φτάσουμε ως το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα